Кинеска пензионерка спалила три менаџера

ЧЕТВОРИЦА ПРЕЖИВЕЛА ОПЕКОТИНЕ,

А ОНА СЕ БАЦИЛА СА ШЕСТОГ СПРАТА, АЛИ ЈЕ ПРЕЖИВЕЛА

  • ФАКТИ: Лако је нашим тајкунима и менаџерима. Српски радници себи секу прсте а не њима, пробијају себи дланове ексерима, јаки и нормални мушкарци имају петље тек да штрајкују глађу. Поред ове Кинескиње нико не би могао да некажњено убије „Магнохром“ и целу Раковицу. Огорчени и незадовољни Србин (Српкиња) и даље гласа за Демократску (или неку другу „реформаторску“) странку, а да скочи и са трећег спрата - прошао би као лубеница...

        ПЕНЗИОНИСНА радница једне кинеске фабрике воде бацила је запаљену флашу с бензином на менаџере док су били на пословном састанку.

        Тако је убила тројицу и четворицу ранила, јавила је кинеска новинска агенција Хсинхуа.

        „Менаџери компаније су имали састанак, када је (бивша) запослена са флашом бензина улетела у канцеларију. Тројица менажера су умрла на лицу места, од опекотина“, потврдио је челник кинескe провинције Хунан, где се догодио инцидент.

        Пензионерка неименованог предузећа Ши Јанфеи се затим бацила с прозора просторије са шестог спрата зграде у граду Шаојангу, где се одржавао састанак, али је преживела покушај самоубистава.

        Она је то урадила, како се наводи, јер је била незадовољна због посла који је дат једном од њене деце у њеној бившој компанији.


Слични садржаји

Коментари