Караџић нови-стари председник Партизана?

НЕИЗВЕСНО ЈЕ ТО ЗАСАД... НЕ ЖЕЛИМ ДА ОЛАКО УЛАЗИМ У ИЗАЗОВ КОЈИ СА СОБОМ НОСИ НЕИЗВЕСНОСТ

Томислав Караџић

  • Томислав Караџић није децидирано одбио могућност да поново постане председник црно-белих, а каже и да је „тешко питање“ хоће ли бити „ујединитељ“

        „Ујединитељ“ и нови-стари председник?

        На оба питања почасни први човек Фудбалског савеза Србије и бивши председник ФК Партизан, Томислав Караџић, одговорио је и са да и са не.

        У разговору за „Новости“, пре осталог, рекао је да је тешко очекивати од њега да буде „ујединитељ“ „позиције и „опозиције“ у Партизану, док је и даље неизвесно која ће струја у вишемесечној борби за фотеље победити на очекиваној Изборној скупштини.

        „Тешко питање... Волео бих да дођем на Скупштину која ће бити организована у господском маниру, да видим јасан програм, а волео бих консензус по многим питањима“, рекао је Караџић „Новостима“ у Молдавији.

        „Али је можда то у овом тренутку нереално. Друго, као дугогодишњи привредник који никада у каријери није имао негативан завршни рачун, волео бих да знам реалну финансијску ситуацију у Партизану, јер економија је основа свих доктрина, а поготову у савременом спорту“, додао је.

        О томе да га зову када је тешко...

        „У каријери сам стално имао улогу ватрогасца. Жао ми је што се Партизан поделио на две стране и што се користе термини позиција и опозиција. Не могу се легенде клуба називати опозицијом. А и са једне и с друге стране имам сјајне пријатеље. Причао сам са свима и видим колико је тешка та подељеност“, рекао је и надовезао се:

        „Подржаћу било коју групацију која је спремна да конкретно реши проблем и пожелећу јој сву срећу. Засад га сви видимо у функционисању клуба, тако да ми је драго да су тренер и играчи почели доста боље да раде“.

        А, Караџић председник Партизана? Опет?

        „Неизвесно је то засад... Не желим да олако улазим у изазов који са собом носи неизвесност функционисања у било ком сектору. С друге стране, понављам, волео бих да било која одлука у клубу има консензус, да су људи у Скупштини јединствени око круцијалних питања везаних за будућност Партизана. Треба видети шта је потребно да би се превазишле те огромне разлике у неким ставовима људи који су на две различите стране“, рекао је почасни председник ФСС који је о свом статусу, који му је дао актуелни председник Славиша Кокеза, рекао:

        „Задовољан сам својим статусом“.

        Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари