Инциденти на изборној скупштини ФК Партизан па - прекид

КАНДИДАТ АКТУЕЛНОГ РУКОВОДСТВА - ИВАН ЋУРКОВИЋ,

КАНДИДАТ ОПОЗИЦИЈЕ - НЕНАД БЈЕКОВИЋ

Вучелић, Ћурковић и Бјековић

        ИЗБОРНА Скупштина фудбалског клуба Партизан прекинута је данас после нешто више од сат времена расправе и низа инцидената.

        Проблем је настао јер се „опозиција“ предвођена кандидатом за председника клуба Ненадом Бјековићем побунила због пуномоћја која су четворица делегата, Владе Дивац, Томислав Караџић, Драган Бјелогрлић и Милутин Шошкић, дали другим делегатима.

        Члан Скупштине Партизана Вељко Одаловић, који је на страни Бјековића, рекао је да је тим пуномоћјима прекршен статут Фудбалског савеза Србије.

        Члан актуелног руководства Милорад Вучелић предложио је да се одложи Скупштина, што је и прихватила група предвођена Бјековићем.

        „Од почетка су били инциденти на Скупштини. Ове ствари око овлашћења морају да се расправе. Сама себе ова Скупштина доводи у питање. Не личи ово ни по чему на Скупштину Партизана. Предлажем да је сад окончамо, па да решимо питања овлашћења“, рекао је Вучелић.

        После тога је председавајући Мирослав Ћургуз саопштио да је Скупштина прекинута.

        У изборима за председника Партизана је и кандидат актуелног руководства Иван Ћурковић, који предводи Радну групу откако је претходна управа прошлог децембра поднела оставку.

        Бета

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари