Кијев у очекивању десанта инсценирао лажни руски напад на болницу у Одеси

ВОЈНИ ВРХ РУСИЈЕ: УЧЕСТВОВАЛО ДЕСЕТАК „ГЛУМАЦА“, УКЉУЧУЈУЋИ ДЕЦУ У „КРВАВИМ“ ПИЏАМАМА

Овако ће то изгледати - кад почне

* Тај велики лучки град на Црном мору биће једна од наредних `мета` руске специјалне војне операције. Због ње се у Црном мору већ налазе сви руски велики десантни бродови. Укупно 12

* Познати амерички војни експерт Скот Ритер, који је командовао и операцијама у Ираку: Руси ће узети не само Одесу већ и сву украјинску црноморску обалу. Да би све чиме украјински режим буде располагао било што даље и од Крима и од територија под контролом Москве. Заправо, Украјина ће бити уништена

_____________________________________________________________

       ВОЈНИ врх Русије оптужио је Украјину да је 11. јуна извела удар на једну болницу у Одеси да би за то окривила руску војску.

       Начелник Међуресорног координационог штаба РФ за хуманитарна реаговањеа– начелник Центра за контролу националне одбране Руске Федерације генерал-пуковник Михаил Мизинцев открио је неке подробности припремљене провокације:

        „Провокацију су изрежирали и извели специјалисти 83. Центра за информационо-психолошке операције Оружаних снага Украјине. Извели су сценско снимање резултата „напада“ на бочлницу у Старопортофранковској улици иза којег тобоже стоје Оружане снаге Русије“.

       Мизинцев је такође навео да власти у Кијеву планирају да ову инсценацију шире путем друштвених мрежа и западних медија.

       Украјинске специјалне службе су – да им нико не би сметао и да случајни очевици не би имали шта да снимају мобилним - оградиле територију болнице и никога нису пуштале да јој се приближи.

       „У свему је учествовале – навео је Мизинцев - десетак `глумаца`, укључујући децу у болничким пиџамама и цивилној одећи са траговима крви. Учесници инсценираног напада имитирали су бекство из зграде, узвикујући: „Бомбардују болницу, спасавајте се!“.

       Мизинцев је упозорио да кијевске власти и даље покушавају да дискредитују руску војску уз помоћ провокација и фалсификата и нагласио да се Оружане снаге Русије хумано односе према цивилима и да, за разлику од украјинских неонациста, не ударају по цивилној инфраструктури.

Кадар из Одесе

       Специјалне службе Украјине за нову „Бучу“ вероватно нису случајно изабрале Одесу.

       Тај велики лучки град на Црном мору биће једна од наредних `мета` руске специјалне војне операције.

       Због ње се у Црном мору већ налазе сви руски велики десантни бродови. Укупно 12.

       Познати амерички војни експерт Скот Ритер, који је командовао и операцијама у Ираку, изјавио је да ће „узети не само Одесу већ и сву украјинску црноморску обалу“. Да би све чиме украјински режим буде располагао било што даље и од Крима и од територија под контролом Москве.

       Ритер, заправо, неувијено прогнозира: „Украјина ће бити уништена“.

        Региструјте се на нашем Telegram каналу: https://t.me/faktorga

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари