Руси приредили „страшну ноћ“ украјинским војним аеродромима, складиштима и системима ПВО

МЕТЕ БИЛЕ И ФАБРИКЕ КОЈЕ РАДЕ ЗА УКРАЈИНСКУ АРМИЈУ – ОД ДОНБАСКОГ КРАМАТОРСКА ДО ЛУЦКА НА ЗАПАДУ

Овако је било у Одеси

* Московски војни експерт Алексеј Суконкин навео је да су руске ракете и дронови тукли по Хмељницкој, Одеској, Волињској, Лавовској, Дњепропетровској, Черкасој и Сумској области

* Забележен је ракетни удар и по фабрици Јужмаш у Дњепропетровску, а у Хмељницкој области – опет по војном аеродрому у Староконстантинову, који је главна база украјинских Су-24 који носе ракете Storm Shadow. СССР је тај аеродром правио тако да може да издржи неколико атомских удара, па је за уништење сваког Су-24 у бетонском хангару потребан по један ракетни погодак      

________________________________________________________

          РУСИЈА је прошле ноћи извела један од најмасовнијих и најразорнијих ракетних удара по војним циљевима на територији Украјине.

          Мета су поново били војни аеродроми и системи ПВО, складишта муниције и горива и погони у којима се ремонтује и модернизује војна техника добијена од НАТО.

          Московски војни експерт Алексеј Суконкин навео је да су руске ракете и дронови тукли по Хмељницкој, Одеској, Волињској, Лавовској, Дњепропетровској, Черкасој и Сумској области.

          „Ноћ је за украјинску армију била страшна. У Краматорску су мета били Енергомашспецстаљ и Краматорска фабрика тешких алатних машина. У њима су украјинске трупе пре неколико недеља почеле да гомилају муницију и војну опрему. У том граду је потпуно уништен центар за привремени размештај 56. посебне моторизоване бригаде Оружаних снага Украјине“.

          Забележен је ракетни удар и по фабрици Јужмаш у Дњепропетровску, а у Хмељницкој области – опет по војном аеродрому у Староконстантинову, који је главна база украјинских Су-24 који носе ракете Storm Shadow.

          СССР је тај аеродром правио тако да може да издржи неколико атомских удара, па за уништење сваког Су-24 у бетонском хангару потребан по један ракетни погодак.

          На нишану су били и витални војни објекти у Одеси и војни аеродром код тог града „Шкољниј“.

           Према речима познатог ратног извештача Јевгенија Подубног, ремонтна фабрика у Луцку и фирма за поправку електричних за дизел локомотива била је такође мета ракетних удара.

 

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари