Fox News: Сестра севернокорејског лидера је најопаснија жена на свету

НИ НАЈБОЉИ МЕЂУ АМЕРИКАНЦИМА НЕ МОГУ ДА НЕ ДЕМОНИЗУЈУ НЕПОЖЕЉНЕ ЗЕМЉЕ И ЊИХОВЕ ВОЂЕ

* Америчка телевизија навела да Ким Јо Џонг (36) „можда има – заједно са својим братом – власт над севернокорејским нуклеарним арсеналом“. Учинила је то након што је она изјавила да ће њена земља увек „стајати у истом рову“ са руском војском и народом

* Ни Fox News, ни стручњака на којег се позвала, нимало нису мучила и не муче ни данас питања: а колико су по свет (биле) опасне Хилари Клинтон и Медлин Олбрајт, Ненси Пелоси, Викторија Нуланд и Камала Харис?

_________________________________________________________________

          ЧАК ни бољи међу Американцима не могу да не демонизују све по свету који им нису по вољи или им сметају.

          Телеканал Fox News објавио је упозорење америчког стручњака за Северну Кореју Сунг Јун Лија Сједињеним Држава и другим земљама да не потцењују Ким Јо Џонг, сестру севернокорејског лидера Ким Џонг-уна и заменицу шефа најважнијег одељења у Централном комитету Радничке партије Северне Кореје.

          Није одолео да не изговори и ову подмуклу бедастоћу:

          „Ким Јо Џонг данас је реално најопаснија жена на свету у целој корејској историји, а можда и у целој светској историји. Иако је релативно млада – крајем септембра пуни 36 година – треба је схватити веома озбиљно“.

          Указао је да Ким Јо Џонг можда има – заједно са својим братом – власт над севернокорејским нуклеарним арсеналом.

          Ни овог стручњака ни Fox News нимало нису мучила и не муче ни данас питања: а колико су по свет (биле) опасне Хилари Клинтон и Медлин Олбрајт, Ненси Пелоси, Викторија Нуланд и Камала Харис?

          Fox News и његов стручњак су се огласили на овај начин након што је Ким Јо Џонг изјавила да ће њена земља увек „стајати у истом рову“ са руском војском и народом.

          И што је претходно рекла да ће САД скупо коштати ако само „пипну“ Северну Кореју“:

          Она је притом оценила да Сједињене Државе према њеној земљи воде милитаристичку политику због које Пјонгјанг мора и даље да јача свој нуклеарни потенцијал.

           Прошле недеље је са братом посетила руски космодром Восточниј.

 

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари