Два бивша аналитичара CIA: Русија је пред сигурном победом над Украјином и НАТО

ЏИМ РИКАРДС: ПРЕСУДНО ЋЕ БИТИ ТО ШТО РУСИ УКРАЈИНУ ЛИШАВАЈУ ПРИСТУПА ЦРНОМ МОРУ ЈЕР „НИШАНЕ“ И ОДЕСУ

* Лари ЏОНСОН: Руска победа ће бити и доказ неефикасности НАТО. Зато ће неке чланице почети да га напуштају. Москва ће у Украјини поставити владу која ће бити пријатељска према Москви. Нове украјинске власти ће се одупрети притисцима Бандериних присталица

____________________________________________________________

          РУСКА Федерација је већ решила сукоб у Украјини у своју корист јер је Кијев лишила приступа Црном мору и успоставила копнену везу са Кримом, оценио је бивши саветник CIA Џим Рикардс.

          „Украјинци су изгубили око 200.000 војника. Русија има сигуран приступ, такозвани копнени коридор ка Криму. А сада још нишани Одесу“, навео је Рикардс.

          Подсетио је да је руска војска изградила одличне утврђене линије на својим новим територијама о које се сада разбија контраофанзива Оружаних снагеаУкрајине, које покушавају да се пробију до Црног мора.

Џим Рикардс

          И други познати бивши аналитичар CIA Лари Џонсон уверење да ће Русија победити у специјалној војној операцији и да ће њена победа довести до слабљења НАТО:

          „Руска победа ће бити доказ неефикасности НАТО. Зато ће неке чланице почети да га напуштају“.

          Џонсон је уверен и да ништа добро не очекује ни украјинског председника Владимира Зеленског и његову владу:

           „Русија ће у Украјини поставити владу која ће бити пријатељска према Москви. Нове украјинске власти ће се одупрети притисцима Бандериних присталица“.

 

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари