Амерички авио-генерал Мајк Минихан наложио свим потчињеним да се спремају за рат са Кином

У ИНСТРУКЦИЈИ НАВЕО ДА МУ ИНТУИЦИЈА ГОВОРИ ДА ЋЕ ПЕКИНГ УДАРИТИ НА ТАЈВАН 2025.

Мајк Минихан

* Све команданте борбених јединица у ратном ваздухопловству САД обавезао да до краја фебруара рапортују о „обимним припремама за непријатељства са НР Кином“ која могу почети одмах након америчких председничких избора у новембу 2024-те

___________________________________________________________

          ГЕНЕРАЛ америчког ратног ваздухопловства Мајк Минихан разаслао је потчињеним инструкцију са указивањем да ће Сједињене Државе ући у рат са Кином 2025. године.

          Као повод очекивано је навео: „Покушај Кине да преузме контролу над Тајваном“.

          Минихан је у допису, чију је аутентичност потврдио званичник команде Air Mobile, навео да му интуиција говори да ће САД бити 2025. у рату.

          Објаснио је да верује да ће Кина покушати да искористи председничке изборе у САД у првој половини 2024. да преузме контролу над Тајваном. Односно: да ће искористити „месеце међувлашће у САД“ јер ће новоизабрани шеф државе реално преузети власт тек у другој половини јануара 2025-те.

          Минихан је изразио наду да је погрешио у својим прогнозама, другим речима – наду да до америчко-кинеског рата ипак неће доћи.

          Његова порука-инструкција разаслата је свим командантима борбених јединица у ратном ваздухопловству САД. А тај документ је фактички наређење свим подређеним да генерала (Минихана) до краја фебруара известе о „обимним припремама за непријатељства са НР Кином.“

           Индикативно је такође да је Минихан позвао команданте да буду да током обуке (за рат са Кином) буду спремни да „иду и на ризик“.


 

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари