AgoraVox: Антируске санкције су за Европску унију - самоубиство

„СЛАБА ЈЕ УТЕХА ШТО ФРАНЦУСКА НИЈЕ САМА У САДАШЊОЈ ТРЦИ КА ПРОПАСТИ“

* Утицајни француски портал: «По ком праву немачка аристократкиња Урсула фон дер Лајен забрањује RT и Sputnik? Да ли због ризика да из руских медија сазнамо оно што би Урсула хтела да сакрије од нас? Да ли она даје предност новинским агенцијама које контролише ЦИА?“

* Исмејано обећање француског министра финансија Бруна Ле Мера да ће водити тотални економски и финансијски рат против Русије и њену економију довести до краха

_________________________________________________________

       САНКЦИЈЕ које је Запад увео Русији суштински су удариле по самим западним земљама и самоубиство су за Европску унију -  оценио је утицајни француски портал AgoraVox.

        Његов коментатор Калман Шнур исмејао је обећање француског министра финансија Бруна Ле Мера да ће водити тотални економски и финансијски рат против Русије и њену економију довести до краха.

       Јер, уместо колапса Русије – уследили су незапамћено јачање рубље и економски суицид Запада. Са падањем његовог ауторитета, таквог да неке земље ЕУ, као Мађарска, почињу да игноришу санкције против Русије.

       AgoraVox  посебно наглашава: «Слаба је утеха што Француска није сама у садашњој трци ка пропасти. Европска унија се поноси тиме што се упустила у сопствено самоубиство због идеје о себи коју је желела да угради у своје односе са Украјином и Русијом и у конфликт који је у току. Урсула фон дер Лајен се громогласно обрадовала».

       Француски портал указује и да је антируска хистерија Запада довела до ограничавања слободе речи у западним земљама и њихове инфо-зависности од воље САД.

       AgoraVox на крају поставља питање: «По ком праву та немачка аристократкиња (фон дер Лајен) забрањује RT и Sputnik? По ком  правном основу? Да ли због ризика да из руских медија сазнамо оно што би Урсула хтела да сакрије од нас? Да ли она даје предност новинским агенцијама које контролише ЦИА? Није ли то разлог што у сну пратимо стопе старца изазивача пожара из Вашингтона?“

       Лист Daily Express је 31. јула објавио да ће антируске санкције довести до највеће финансијске кризе у историји Европске уније. До самоубиства Европе.

       Региструјте се на нашем Telegram   каналу: https://t.me/faktorga     

 

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари