Бразилски голман нахранио ротвајлере девојком која је носила његово дете!

БРУНО ФЕРНАНДЕЗ ДЕ СОУЗА (27) ОПТУЖЕН ЗА ОТМИЦУ, МУЧЕЊЕ

И БРУТАЛНО УБИСТВО МАНЕКЕНКЕ ЕЛИЗЕ САМУДИО

  • Бруно је отмицу и убиство Самудио испланирао и извео са још осам особа, међу којима су и његова супруга Дајана, један малолетни рођак и бивши детектив Луиз Сантос, који су сви заједно са њим оптужени за отмицу, заверу ради убиства и убиство

        БРАЗИЛСКИ голман Бруно Фернандез де Соуза (27) оптужен је за отмицу, мучење и брутално убиство манекенке Елизе Самудио (25), чијим је деловима тела потом нахранио своје ротвајлере, а остатак трупа затрпао бетоном.

        Де Соуза већ служи четвороипогодишњу казну затвора због напада и отмице манекенке, а касније ове године биће му суђено за убиство.

        Према наводима оптужбе, Бруно је отмицу и убиство Самудио испланирао и извео са још осам особа, међу којима су и његова супруга Дајана, један малолетни рођак и бивши детектив Луиз Сантос, који су сви заједно са њим оптужени за отмицу, заверу ради убиства и убиство.

        Оптужба тврди да је познати голман гледао како Сантос зверски злоставља несрећну жену у његовој кући за одмор на имању „Бело Хоризонте”, док је сам пуштао гласну музику да би пригушио њене крике, а затим је бившем детективу помогао да раскомада тело. Неким деловима нахрањени су Брунови ротвајлери, док је остатак заливен у бетон.

        Приликом хапшења и касније, некада популарни Бруно је све време тврдио да је невин и да му је савест чиста, док је за Самудио изјавио да је „курва која никоме неће недостајати”.

        - Испоставило се да је идол публике као што је Бруно, који је играо за тако велики клуб (Фламенго, из којег је одмах суспендован) заправо чудовиште - констатује Едисон Мореира, детектив који је радио на истраживању овог случаја.

        Истрага је показала и да је голман који је на овако бруталан начин покушао да сачува „добар глас” једном приликом напао навијача, да је уживао канабис и да је учествовао у оргијама заједно са другим колегама.

        На своју несрећу, Елиза Самудио је на једној таквој разузданој журци код његовог клупског колеге упознала Бруна и заједно су провели ноћ, да би убрзо затим открила да је остала у другом стању.

        Када је Де Соузи рекла за дете, побеснео је, а када му је открила да планира да покрене судски поступак за доказивање очинства, испланирао је њену отмицу и убиство. 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари