И Звезда и ПСЖ одбацили оптужбу Екипа

УПРАВА ЦРВЕНО-БЕЛИХ НАГЛАСИЛА ДА ТО ЧИНИ СА НАЈВЕЋОМ ДОЗОМ ЉУТЊЕ И ГНУШАЊА

* Поводом писања Екипа да је један руководилац београдског клуба уплатио у кладионици пет милиона евра на пораз Звезде од пет голова разлике, првак Србије указао да му наводи из тог текста могу нанети велику штету угледу и реномеу и затражио од Уефа и надлежних истражних органа у Србији и у Француској да ове сумње истраже до краја и да се дође до истине

__________________________________________________________________________
 
         ФУДБАЛСКИ клуб Црвена звезда одбацио је данас, са највећом дозом љутње и гнушања, наводе француског листа Екип везано за сумње у резултат утакмице Пари Сен Жермена и Црвене звезде и умешаности било кога из београдског клуба, и инсистира од Уефе и надлежних органа у Србији и Француској да до краја истраже сумње и сазнају истину.

         Франс прес је пренео да је у Француској отворена прелиминарна истрага због сумње да је утакмица Пари Сен Жермена и Црвене звезде (6:1), 3. октобра у Лиги шампиона била намештена, а после писања Екипа да је један руководилац београдског клуба уплатио у кладионици пет милиона евра на пораз Звезде од пет голова разлике.

         "ФК Црвена звезда са највећом дозом љутње и гнушања одбацује данашње писање француског листа Екип везано за сумње у исход резултата утакмице Пари Сен Жермен-Црвена звезда, и умешаности било кога из ФК Црвена звезда у евентуалне нечасне радње. Наводи из тог текста могу нанети велику штету угледу и реномеу нашег клуба и зато ФК Црвена звезда инсистира и код Уефа и код надлежних истражних органа у Србији и у Француској да ове сумње истраже до краја и да се дође до истине", наводи се у саопштењу Звезде.

         Из Звезде је наведено да су "данашње технологије и разни други механизми толико напредовали да је просто немогуће да овај евентуални случај остане неразјашњен".

         "ФК Црвена звезда очекује да се до истине о свему овоме мора доћи у што краћем року и да се мора скинути било каква сумња о умешаности било којег члана нашег клуба у евентуалне нечасне радње", пише у саопштењу.


         И Пари Сен Жермен одбацио тврдње

                  о намештању утакмице

         ФУДБАЛСКИ клуб Пари Сен Жермен одбацио је данас тврдње да је намештена његова утакмица са Црвеном звездом у Лиги шампиона.

         "Са чуђењем и огорчењем смо примили ту вест. Ни у једном тренутку, од ниједног члана нашег клуба није тражено да разговара о стварима које нису строго повезане са организацијом утакмице, одржали су се састанци, посете и службени ручкови који се одржавају за сваку утакмицу у Лиги шампиона", наводи се у саопштењу Пари Сен Жермена, пренео је лист Екип.

         "Пари Сен Жермен свима јасно ставља до знања да је посвећен основним принципима спорта, интегритету такмичења и самим тим одбацује било какве радње које могу довести у питање тај интегритет", пише у саопштењу париског клуба.

         (Бета)

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари