Терзић: Превелик мотив и пад концентрације

НИСМО УСПЕЛИ ДА ПОБЕДИМО, АЛИ ПОКАЗАЛИ СМО МОЖЕМО ДА ИГРАМО НА ВРХУНСКОМ НИВОУ И СА ВРХУНСКИМ ЕКИПАМА - РЕКАО ЈЕ СЕЛЕКТОР

        Селектор женске одбојкашке репрезентације Србије Зоран Терзић рекао је да је упркос поразу од Бразила његов тим показао да може да игра на врхунском нивоу.

        Српске одбојкашице су у недељу увече у сјајној представи изгубиле са 3:1, у последњем 5. колу Б групе првенства света у Италији.

        - Било је доста мотива, можда код неких одбојкашица и превише, па их је то спутало. Играли смо у неким фазама заиста добро, пружили снажан отпор Бразилу и били близу да направимо изненађење. Због неких ситница нисмо успели, али показали смо можемо да играмо на врхунском нивоу и са врхунским екипама - рекао је Терзић.

        Најефикаснија у српском тиму била је 17. годишња Тијана Бошковић, док је Бранкица Михајловић постигла 15 поена.

        - У неку руку имале смо победу. На почетку трећег сета имале смо предност од четири-пет поена, међутим, дошло је до пада концентрације, не знам због чега. Ситинице су одлучивале у четвртом сету, играле смо добро као тим и најбитиније је да подижемо игру. Надам се бољим партијама у Верони - поручила је Михајловићева.

        Србија ће први меч у новормираној Ф групи друге фазе такмичења одиграти у среду, 1. октобра од 17 сати против Холандије.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари