Терзић: Канада као припрема за Бразил

МОЖЕМО ДА ПОБЕДИМО АКО БУДЕМО ИГРАЛИ НА НАШЕМ НИВОУ,

АКО НЕ БУДЕ КАКО СЕ ДОГОВОРИМО БИЋЕ ПРОБЛЕМА

        Селектор одбојкашица Србије Зоран Терзић рекао је да његова екипа мора да иде на победу против Канаде и да тај меч искористи за припрему дуела против Бразила.

        „Одрадићемо вечерас припрему за Канаду и покушати да створимо добру атмосферу, јер не само дам је потребна победа, него нам је потребно и да после два дана одиграмо једну добру утакмицу као припрему за оно што нам следи после, а то је Бразил“, рекао је Терзић, а преноси Одбојкашки савез Србије.

        Србија ће се у суботу од 17.00 састати са Канадом у утакмици четвртог кола Групе Б Светског првенства у Италији.

        „То је екипа коју можемо да победимо ако будемо играли на нашем препознатљивом нивоу, како с техничке и тактичке стране, тако и са мотивационе. Ако не буде тако, како се договоримо биће проблема“, рекао је Терзић.

        Селектор Србије казао је да су репрезентативке јуторс одрадиле добар тренинг, као и да поједине играчице имају „мале проблеме са прехладама“.

        „Девојке су јуторс биле добре на тренингу, као и у теретани. Битно је да су сви били ту и да су тренирали, иако поједине имају проблема са прехладама и температурама, што због времена, што због односа према облачењу... Али добро, верујем да ће сутра бити све у реду“, казао је он.

        Србија је у прве три утакмице на шампионату остварила максималан учинак.

        Б92
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари