Одбојка: Вечерас и у суботу са „кенгурима“

МОРАМО ОЗБИЉНО ДА УРАДИМО СВЕ ШТО СЕ ОД НАС ОЧЕКУЈЕ,

КАЖЕ ИВОВИЋ ПРЕД ДУЕЛ СА АУСТРАЛИЈОМ

Марко Ивовић

        АУСТРАЛИЈА није Бразил, али одбојкаши ниједног тренутка не помишљају да их очекује лак посао. Изабраници Николе Грбића вечерас (20.00) у Новом Саду и у суботу (20.00) у Београду дочекују „кенгуре“, који су прошлог викенда у Италији показали колико су опасни када их ривал на тренутак потцени. Наши су свесни да морају да победе уколико желе да играју на завршном турниру Светске лиге у Рио де Жанеиру.

        - Далеко од тога да смо већ уписали победе. Јасно нам је да морамо озбиљно да приступимио мечевима, да урадимо све што се од нас очекује и да учинимо све да остваримо обе победе. И да нису изненадили Италију не бисмо их потценили. Аустралијанци нису случајно ушли у Прву дивизију и ако одиграмо максимално концентрисано проблема неће бити - уверен је примач Марко Ивовић.

        Млади техничар Алекса Брђовић сматра да су спремни да играју под великим притиском:

        - Први пут у групи улазимо у један двомеч као фаворити. То нисмо били ни у Италији, ни против Бразила. Прошлог викенда смо са Бразилцима одиграли два феноменална меча, у првом победили, у другом освојили бод тако да можемо да будемо задовољни игром. Против Аустралије имамо императив победе и надам се да ћемо је остварити. То су веома важне утакмице за нас, јер могу да нас приближе Фајнал-сиксу.

РАСПОРЕД

        ЧЕТВРТИ викенд, група А: Србија - Аустралија (четвртак 20.00, субота у Београду од 20.00), Италија - Бразил (петак од 20.00, недеља од 18.30).

        ТАБЕЛА: Бразил 12, Италија 11, Србија 7, Аустралија 3 бода.

        ГРУПА Б: Русија - Пољска (петак, субота од 17.00), Иран - САД (петак, недеља од 18.30).

        ТАБЕЛА: САД 17, Пољска 11, Иран 7, Русија 1 бод.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари