Одбојка: „Орлови“ вечерас против Бразилаца

МОРАМО ДА ИХ САВЛАДАМО МАКАР ЈЕДНОМ, ЈЕР СЕ У СВЕТСКОЈ ЛИГИ

БРОЈЕ ПОБЕДЕ, РЕКАО ЈЕ ПОДРАШЧАНИН

Марко Подрашчанин

        БРАЗИЛУ се не прети, али и не предаје меч без борбе. Одбојкаши Србије после две недеље и пораза у Бело Хоризонтеу (2:3, 1:3) данас (20.00) у Новом Саду и у недељу (20.00) у Београду покушаће да великог ривала и још већег дужника баце на плећа, како би се умешали и у борбу за прво место Групе А Светске лиге. „Орлови“ желе да вечерас буде као 2008., када су славили са 3:2.

        - То што смо их последњи пут савладали пре седам година само говори колико је њихова репрезентација јака. Од првог викенда играју у скоро најјачем саставу. Очекују нас два изузетно тешка меча и надам се да ће гледаоци уживати у одбојкашком спектаклу - истиче селектор Никола Грбић.

        Блокер Марко Подрашчанин данас игра 200. утакмицу за државни тим и лепши поклон од победе не би могао да замисли:

        - Радујемо се што ћемо после годину дана играти пред нашим навијачима и надам се да уз њихову подршку можемо макар једном да савладамо великог ривала. Победе су нам важне, јер се оне броје, а не бодови, тако да порази од 2:3 говоре да ништа нисмо урадили. Често смо од њих губили у тај-брејку, али ове године и ми имамо дугу клупу, тако да се надам да ћемо остварити циљ.

РАСПОРЕД

        ГРУПА А: Србија - Бразил (данас од 20.00 у Новом Саду, недеља од 20.00 у Београду), Италија - Аустралија (данас од 20.30, недеља од 20.00). ТАБЕЛА: Бразил 11, Италија 8, Србија 5, Аустралија 0 бодова.

        ГРУПА Б: САД - Пољска (сутра, недеља од 2.00), Русија - Иран (сутра, недеља од 17.00). ТАБЕЛА: САД 12, Пољска 10, Русија 1, Иран 1 бод.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари