Одбојка: Црвена звезда шампион по десети пут

У ФИНАЛУ СУ СЕ САСТАЛЕ ДВЕ НАЈВЕЋЕ ОДБОЈКАШКЕ СИЛЕ У СРБИЈИ,

А ПОБЕДИЛА ЈЕ ТРЕНУТНО БОЉА ЕКИПА

          Црвена звезда је по десети пут освојила титулу шампиона! Екипа Душка Николића је начинила својеврстан подвиг, после победе у четвртој утакмици финала плеј-офа против Војводине НС семе, постали су прва екипа која је одбранила триплу круну!

          Капитен црвено-белих и најбољи играч свог тима, али и домаћег шампионата Душан Петковић освојио је прву титулу као капитен и истиче да му је она најдража.

          - Од старта првенства сви су апострофирали Партизан као највећег фаворита за титулу и јако ми је драго што смо још једном показали квалитет и победнички карактер те доказали да смо најбољи. У финалу су се састале две највеће одбојкашке силе у Србији, а победила је тренутно боља екипа. Одбранили смо триплу круну, али ова титула ми је најдража. Војводина је сјајно играла читаво првенство, посебно у плеј-офу, али трећи или четврти меч показали су наш квалитет и снагу да се суочимо са неугодном ситуацијом која је била после 1:1 у финалу. Наша одбрана и сервис још једном су пресудили, сви смо пресрећни због титуле и што је Звезда још једном на врху - истакао је Петковић.

          Спортски журнал
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари