Михајловић: Очекујем победу над Холандијом

ПРВО „ПРОЛАЗНО ВРЕМЕ” НА СВЕТСКОМ ШАМПИОНАТУ

ЗА НАШЕ НАЈБОЉЕ ОДБОЈКАШИЦЕ ОЦЕЊЕНО ЈЕ КАО УСПЕШНО

      Бранкица Михајловић

        Квалитетне партије су оно чега се сећају сви коме су наше даме при срцу, али и оне саме, као и стручни штаб немају разлога за незадовољство.

        Данас креће нови круг такмичења, у друштву тимова који су прошли први „филтер”, што говори о квалитету, а први ривал, селекција Холандије.

        Можда „лале” не спадају светском врху, али су у сваком тренутку спремне да изненаде.

        - Играле смо неколико пута, знамо о каквом се противнику ради и сигурно да можемо да им парирамо. Ако одиграмо на нивоу који смо имале у Трсту, неће бити проблема. Форма нам иде узлазном путањом, жеља и жар за победом су увек присутни, као и мотив, кога имамо на претек па очекујем победу над Холандијом. Мислим да има још простора за квалитетнију игру и то ћемо свакако приказати - сматра Бранкица Михајловић, један од најефикаснијих актера досадашњег Светског првенства.

        Пет бодова су српске одбојкашице пренеле из првог дела. Можда је конто могао да буде и већи, али како год, да би се пласирале међу шест најбољих на планети, потребан је, пре свега, ниво игре сличан оном који су приказале у дуелима са Турском, Бугарском и Бразилом.

        Спортски журнал
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари