Бићемо жесток такмац фаворитима

Светислав Пешић уочи дуела са Олимпијом

Бојан Поповић

  • Трофејни тренер изразио је задовољство због ангажовања доскорашњег репрезентативца Бојана Поповића и нагласио: "Веома га ценим и због тога је овде“

       БЕОГРАД, (ФоНет) - У трећем колу Јадранске лиге Црвена звезда игра против љубљанске Олимпије, а уочи те утакмице шеф стручног штаба црвено-белих Светислав Пешић најављује велику борбу.

       "Имамо врло добру атмосферу, али морамо још више да радимо, да делујемо више као тим, да решавамо проблеме заједно. На путу смо да ставоримо екипу која ће бити жесток такмац тимовима који су фаворити за фајнал фор", рекао је Пешић.

       Трофејни тренер изразио је задовољство због ангажовања доскорашњег репрезентативца Бојана Поповића.

       "Веома га ценим и због тога је овде. Желели смо да решимо проблем који је настао после повреде Вука Радивојевића, а тражили смо играча који ће се уклопити у наш систем. У разговору са њим најважније ми је било да знам да ли је спреман да напредује, да поправља ствари око којих се договримо и да ради на себи", рекао је Пешић.

       Поповић ће сутра дебитовати у црвено-белом дресу и верује да би Звезда могла да победи словеначког евролигаша.

       "Најважније је да се фукусирамо на нашу игру, али свакако нећемо занемарити ни њихове системе за које ћемо се сигурно добро спремити. Јер, уколико максимално спремни дочекамо меч, мислим да можемо да победимо", рекао је Поповић.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари