Вучић: Мај је месец у којем ће многи осетити резултате успеха српске државе

НАЈАВИО ДА ЋЕ 6. МАЈА СВИМ ПЕНЗИОНЕРИМА БИТИ ИСПЛАЋЕНО ПО 30 ЕВРА „ПОМОЋИ И ПОДРШКЕ“

* Већ 10. маја ће бити исплаћено 50 одсто мининалца српским предузетницима - малим, средњим и великим предузећима. Два дана касније ће почети исплата по 30 евра свим осталим грађанима који су се пријавили

* Двадесетог маја почиње исплата по 100 евра за све грађане српске националности који су се пријавили на Косову и Метохији и 200 за незапослене на КиМ

____________________________________________

       ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић објавио је данас на Инстаграму да ће овог месеца почети исплате новчане помоћи грађанима, наводећи да ће први помоћ добити 6. маја пензионери, а касније током месеца и остали грађани.

       "Мај је месец у којем ћете на најбољи могући начин моћи да видите резултате свог рада, али резултате успеха српске државе", навео је Вучић у видео снимку објављеном на налогу „buducnostsrbijeav“.

       Како је прецизирао, 6. маја биће исплаћено 30 евра помоћи и подршке свим пензионерима, а дан касније корисницима социјалне помоћи и запосленима у заводима за извршење кривичних санкција.

       Како је додао, 10. маја ће бити исплаћено 50 одсто мининалца српским предузетницима - малим, средњим и великим предузећима.

       Вучић је истакао да ће 12. маја почети исплата по 30 евра свим осталим грађанима који су се пријавили.

       "Већ 20. маја крећемо са исплатом 100 евра за све грађане српске националности који су се пријавили на Косову и Метохији и 200 за незапослене на Косову и Метохији. Одмах потом крећемо с другом траншом од 600 евра за наше превознике", најавио је Вучић.

       Председник Србије је рекао да је све то могуће захваљујући стрпљењу, раду и труду грађана.

       Он је поново позвао грађане да се вакцинишу.

       "Истовремено, хоћу да вас позовем још једном да се вакцинишете и да покушамо да завршимо са пандемијом, да је победимо, и онда ћемо имати још више успеха и још боље резултате", рекао је Вучић.

       Уз објављени снимак, Вучић је написао:

       "Успешна Србија, само ако се вакцинишемо".

      

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари