Вучић: Добар део политичких актера одбио разговор који сам им понудио

СКУПШТИНА СРБИЈЕ О КиМ 2. ФЕБРУАРА О КОСОВУ И МЕТОХИЈИ И НАМЕТАЊУ ПЛАНА ЕУ/САД

* Председник Србије Александар ВУЧИЋ: Појавићу се у Народној скупштини, одговарати на сва питања и борити се за Косово и Метохију и нашу Србију

_____________________________________________________________

         ПРЕДСЕДНИК  Србије Александар Вучић изјавио је да је понудио разговор и консултације свим политичким актерима како би их упознао са свиме са чиме се Србија суочава, али да су поједини то одбили и најавио да ће се појавити у Народној скупштини како би одговарао на сва питања.

       У видео-поруци објављеној на Инстаграм налогу, Вучић је нагласио да је пре два дана рекао истину о свим проблемима са којима се Србија суочава по питању КиМ.

       - Ништа нисам скривао од вас. Рекао сам како и колико смо се борили и како намеравамо да се боримо у будућности за нашу земљу - навео је Вучић.

       Он је додао да је понудио свим политичким актерима разговор и консултације како би се упознали са притисцима и свиме са чиме се Србија суочава.

       - Рекли су да не желе да разговарају или бар добар део њих не жели јавну манифестацију, представу за своје политичко деловање. Жао ми је што нису разумели да је држава важнија од политичких интереса било које странке, било кога од нас. Моја обавеза је да поштујући парламент изађем у сусрет свим њиховим захтевима. Појавићу се у Народној скупштини, одговарати на сва питања и борити се за Косово и Метохију и нашу Србију - поручио је Вучић.

       Он је уз то написао да "држава Србија и њени интереси увек морају да буду испред страначких и појединачних".

       - Само заједно и уједињени можемо да се изборимо за бољу будућност наше земље - поручио је Вучић.

       Скупштинa Србије о Косову и Метохији, којој ће присуствовати Александар Вучић, почеће 2. фебруара, речено је Спутњику у Председништву.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари