Лучић: Додика могу да сачувају једино Руси, тако да Патрушев позове шефове ЦИА и МИ6...

САД, БРИТАНИЈА И НАТО КОНТРОЛИШУ СВЕ ТЕРОРИСТЕ – НОВАЦ ИМ ДАЈУ И С. АРАБИЈА И КАТАР

Николај Патрушев и Владимир Путин

* Енглези су направили Муслиманску браћу 1926. године, као и Ал Каиду (што значи База) и Талибане. Иза ИСИСА су британска, америчка и израелска служба. Циљ је био да оствари план ИНОНА - стварање великог Израела тако што ће се све околне државе од Северне Африке и Блиског Истока до Украније распарчати по регионима. Зато су Американци направили Арапско пролеће

* Британци и Американци имају план за уништење Републике Српске на два начина. Прво, исламисти у БиХ су снабдевени великом количином снајпера и Српска треба да буде нападнута са свих страна. Онда у малим групама од 5 до десет људи, треба да се убаце у Републику Српску и да праве тероризам. Када дође до терористичке дестабилизације РС, јер она има само полицију, онда би улетео НАТО

* Немци су најјачи у контроли Албанаца на Косову. У БиХ су трећи, иза дејстава САД и Енглеза. Лондон је број један, јер даје памет, предлоге и идеје и има на располагању опозиционе политичке странке које су спремне да одраде било шта да дођу на власт.  Американци дају логистику

* Метод ће бити да се ухапси Додик или да се на неки други начин онеспособи – рецимо да се изврши атентат (снајпер, отров...) или саобраћајна несрећа. Додик је оно што је био Де Гол у Француској...Сва њихова негативна енергија је усмерена према њему а не постоји нико ко би могао да ускочи да га замени јер би власт  преузеле опозиционе странке које су све направљене од стране енглеске и америчке службе

* Додик се не чува само тако што се око њега поставе неки људи да га чувају, него тако што свој посао ради обавештајна дипломатија. Тако што Николај Патрушев зове шефа ЦИА или МИ6 и каже: ако будете дирали Додика, ми ћемо вама ликвидирати тог и тог!

_______________________________________________________

       „У ВАШИНГТОНУ и Бриселу су ми рекли да НАТО неће мирно гледати како Додик доводи у питање опстанак Оружаних снага БиХ“ – открио је Кристијан Шмит за Глас Америке и објаснио да то значи да ће Алијанса послати додатне трупе и применити силу и „војска РС неће настати“.

       Шта је Шмиту „излетело“? Да ли је то само слободно тумачење слободног грађанина у балканској авантури или су англосаксонски медији почели припрему глобалне јавности која треба да обезбеди легитимитет нове интервенције НАТО против Срба?

       Шта ће бити „Рачак 2“ и ко ће зауставити британске идеје и локалне извршиоце? – за „Факте“ говори експерт за тајна друштва и службе, новинар Дејан Лучић.

Дејан Лучић

       Он објашњава да је, од изласка из ЕУ,Лондон почео да прави глобалну Британију и да су јој главна полуга на терену бројна џихадистичка удружења која је створила.

       - Прво, Енглези су направили Муслиманску браћу 1926. године, као и Ал Каиду (што значи База) и Талибане. Иза ИСИСА су британска, америчка и израелска служба. Циљ је био да оствари план ИНОНА - стварање великог Израела тако што ће се све околне државе од Северне Африке и Блиског Истока до Украније распарчати по регионима. Зато су Американци направили Арапско пролеће да раскомадају Либију и Сирију.

       * Како ће дејствовати на Балкану?

       План за Балкан је уништење Републике Српске на два начина.

       Прво, исламисти у БиХ су снабдевени великом количином снајпера и Српска треба да буде нападнута са свих страна. Онда у малим групама од 5 до десет људи, треба да се убаце у Републику Српску и да праве тероризам. Када дође до терористичке дестабилизације РС, јер она има само полицију, онда би улетео НАТО.

       Он од 2003. има споразум да ЕУ са својом војском и НАТО могу интервенисати ако дође до дестабилзације БиХ. Они ће изазвати дестабилизацију уз помоћ муџахедина, а онда ће Срби да реагују. Потом ће они да пошаљу НАТО војнике и да фактички окупирају РС.

       * Да ли могу да уђу у Републику Српску без одобрења Бањалуке?

       - Могу да раде шта год хоће, јер никога ништа не питају.

       * Додик је рекао да ће у случају проблема са НАТО позвати пријатеље. Да ли су проблеми са НАТО само проблеми директно са том организацијом или се у овом контексту мора имати у виду спрега НАТО-Велика Британија-терористи у БиХ?

       - НАТО, Британија и САД контролишу све терористе. Терористи не ратују за џабе, него добијају плату од некога. Ако паре не дају Американци, традиционално новац дају Саудијска Арабија и Катар.

       * Шта је улога служби у спречавању догађаја које сте описали? Да ли једна Немачка мирно посматра то што већ раде америчке и британске службе преко исламиста и на друге начине или има аспирације да их заустави?

       - Немци су најјачи у контроли Албанаца на Косову. У БиХ су трећи, иза дејстава САД и Енглеза. Лондон је број један, јер даје памет, предлоге и идеје и има на располагању опозиционе политичке странке које су спремне да одраде било шта да дођу на власт.  Американци дају логистику.

       Метод ће бити да се ухапси Додик или да се на неки други начин онеспособи – рецимо да се изврши атентат или саобраћајна несрећа. Сва њихова негативна енергија је усмерена према њему а не постоји нико ко би могао да ускочи да га замени.

       Њихов најлогичнији план је да се ликвидира Додик снајпером или отровом или саобрачајном несрећом. То је методологија британске службе. Ђинђића је убио снајпер. Такође, увек подметну некога другог – Освалд Ли Харви је осуђен за убиство Кенедија и потом је и сам убијен, прича завршена. А Кенедија је убио шофер који га је возио. Зато је Жаклина бежала преко гепека, даље од њега. Да је бежала од снајперисте, бежала би на дно аутомобила.

       Дакле, Додик је у опасности од ликвидације, после чега би власт преузеле опозиционе странке. Све су направљене од стране енглеске и америчке службе. Њима је обећана сва могућа власт да направе унитарну Босну, вежу Српску и српски народ. Додик је оно што је био Де Гол у Француској...

Лоренс од Арабије

       * Да ли Додику могу да помогну безбедносне службе Србије, или су и оне премрежене Британцима?

       Додика једино могу да чувају Руси. Он се не чува само тако што се око њега ставе неки људи да га чувају, него тако што свој посао ради обавештајна дипломатија. То се ради тако што Николај Патрушев зове шефа ЦИА или МИ6 и каже: ако будете дирали Додика, ми ћемо вама ликвидирати тог и тог. Некога ко је њима драг -рецимо, некога ко је њихов кандидат у Немачкој. То значи – немојте да вам пада на памет.

       Ђинђић је убијен јер је постојао консензус служби пошто увек страдају они који кобајаги седе на неколико столица. Јер, онда нико не гарантује. Боље да вас штити једна озбиљна служба.

       * Колико балканске земље успевају да исконтролишу разне службе, а колико стране службе контролишу политичаре на Балкану?

       Све политичаре на Балкану контролишу службе Британије, Америке, Немачке и Француске. Ђинђића је контролисао БНД, али је издао Немачку тако што је дозволио да Американци купе Сартид који има и луку на Дунаву. То је главно. Оно око Косова лепо звучи, али убија се због лове. За Немачку су Дунав и Војводина од стратешког интереса.

       * Медији су дуго форсирали причу да у Србију улази велики арапски капитал. То је тачно, или је то маркетинг? Чији је то интерес?

       -Није тачно. Арапи су британска служба. Бин Заједа сам лично упознао, разговарали смо о ИСИСу и њеном шефу Семјуелу Елиоту. Турска је у доброј мери под утицајем САД и Велике Британије које полако руше Ердогана, економски је девалвиран, народ је изашао на улице и то даље иде својим током. 

       Све државе Блиског Истока су под контролом Британаца јер су током Првог светског рата извршили револуцију преко масона Кемала Ататурка. Турска је распарчана, а од арапских земаља је направљена гомила ситних држава.

       Лоренс од Арабије је у име Лондона подстицао Арапе на сукоб са Турцима. Британци су довлачили муницију, направили грађански рат у Турској, Арапима обећали целовиту државу и, наравно, слагали их, а Лоренса од Арабије ликвидирали (имао је несрећу на мотору) и на његово место довели садашњу саудијску краљевску кућу. Она је највернији савезник САД и Енглеске.

       *Како ће ићи дестабилизација источног блока земаља? Пољска, Бугарска,Румунија?

       Најслабији утицај англосаксонаца је у Бугарској. Бугари су спремни да пређу на страну Руса. Румуни то мисле, али се боје. Мађари су већ на страни Руса. А Пољаци су најоданији савезници Вашингтона и Лондона. Британци и Американци су спремни да ратују по последњег Пољака и последњег Украјинца. Литванија, Летонија, Естонија, те патуљасте земље контролишу Британци и САД.

       * Хоће ли то дозволити Немци и да ли немачке службе у сарадњи са неким другим могу да се покажу ефиксанима?

       Немачка је окупирана. Под контролом је циониста. Она је изманипулисана држава. Сарадња међу службама постоји, али пре свега са људима из немачке обавештајне службе који су са истока Немачке и са немачким патриотама! Јер, немачке патриоте знају да свако гурање те земље у рат против Руса начи нестајање - пржење Немачке. У Другом светском рату је погинуло између 30 и 40 милиона совјетских грађана. То значи да Руси немају намеру да им погине ни један војник. Него, ко се буде мрднуо да крене у рат против Русије, одмах ће њихов генералштаб да буде спржен.

       У Америци у Бриселу седиште НАТО, па базе Авијано и оне у Немачкој. То само као припрема. А ако ови не стану ни тада, иде се из подморница које су на ивици у међународним водама на Источној и Западној обали САД. Оне леже по шест месеци на дну, наоружане атомским пројектилима. Оне не гађају нагоре, него дно. То диже талас од 200 метара, прави цунами и потапа Источну обалу, а од Западне се одваљује Калифорнија и Запдна нестаје. Обе нестају у року од пола сата од почетка рата.

       Знају то Американци и неће се одлучити да иду у рат. Да је рат реална претња, Русија не би испоручивала уранијум којим се греје и осветљава цела Источна обала.

       Диана Милошевић

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари