Политика „Европа нема алтернативу” је политика – НАТО нема алтернативу

ДСС: ШУТАНОВAЦ УБРЗАНО ГУРА СРБИЈУ У НАТО

  • После три године обмањивања јавности, сада нам министар Шутановац саопштава како је НАТО питање будућности, што указује да политика Европа нема алтернативу заправо значи да НАТО нема алтернативу – оценио портпарол ДСС Петар Петковић

     ПОРТПАРОЛ Демократске странке Србије (ДСС) Петар Петковић саопштио је да, уместо да положи рачун за катастрофалну националну и економску политику, власт убрзано гура Србију у НАТО који јој „брутално отима Косово, а административне прелазе проглашава забрањеном зоном у намери да поново убија као и пре 11 година“. 

     Он је оценио да је министар одбране Драган Шутановац коначно признао да је права намера власти да Србију уведе у НАТО пакт.

     „После три године обмањивања јавности, сада нам министар Шутановац саопштава како је НАТО питање будућности, што указује да политика Европа нема алтернативу заправо значи да НАТО нема алтернативу ‘’, оценио је Петковић.

     Он је навео да је залагањем ДСС Скупштина Србије 2007. године прогласила војну неутралност управо због тога да ниједна будућа власт не би могла да на ‘’мала врата ‘’, мимо народа и референдума, одлучује о уласку Србије у НАТО.

     „Народ најбоље зна да само Србија која се развија и брине о себи има будућност, а не распарчана Србија чију будућност садашња власт види у НАТО пакту ‘’, закључио је Петковић.

     Фонет


Слични садржаји

Коментари