МАРИЋ: Свака вакцина је плаћена два евра скупље!

НОВА СРБИЈА ТРАЖИ ДА ВЛАДА ОТКРИЈЕ

ШТА ЈЕ СТЕФАНОВИЋ У БРИСЕЛУ ПОТПИСАО СА ШИПТАРИМА

Марић и Филиповска

     БЕОГРАД, (ФоНет) - Потпредседник Нове Србије (НС) Дубравка Филиповски затражила је од Владе да грађанима каже истину о договору који су преговарачки тимови Београда и Приштине постигли у Бриселу 2. септембра.

     "Како је могуће да договор поштује Европска унија, међународна заједница и Албанци, а да се ми позивамо на чињеницу да је једно договорено, а да се друго презентује", истакла је Филиповски на конференцији за новинаре.

     Она је запитала зашто тај документ није верификован у Скупштини Србије и како је могуће да Влада накнадно доставља Европској унији други предлог.

     Коментаришући хапшења због сумње да је држава оштећена приликом набавке вакцина за грип Х1Н1 2009. године, Филиповски је нагласила да се са истрагом несхватљиво одуговлачило.

     "Поздрављамо ту истрагу, она је у интересу грађана", рекла је она.

     Потпредседник НС Јован Марић подсетио је да је, у време кад је била актуелна прича са грипом Х1Н1, на конференцији за штампу рекао да се ради о "светској ујдурми", која је у Србији и финанијска, јер су вакцине по комаду плаћане два евра скупље.

     Он је закључио да ова власт води погрешну политику на свим фронтовима и да је крајње време да се што пре распишу избори.

     “Бојимо се да ће се у ових неколико месеци начинити још горе грешке и да ћемо још више потонути, од распарчавања државе до економског амбиса", указао је Марић.


Слични садржаји

Коментари