Брисел нам отима територије и неће Србију за партнера

КОШТУНИЦА ОПТУЖИО ЕУ

ДА ЗЛОУПОТРЕБЉАВА ПОВЕРЕЊЕ СРБИЈЕ

 Др Војислав Коштуница

  • Неоходно је редефинисање односа Србије и ЕУ и успостављање односа заснованог на чистим рачунима

  •  Све док Србија затвара очи и прави се да не види шта су праве намере ЕУ и не постави на истинитим и здравим темељима своје односе са ЕУ, само ће се још више урушавати најосновнији државни интереси Србије

     ЕВРОПСКА унија злоупотребљава поверење Србије тако што користи питање добијање кандидатуре да притисцима и једностраним нелегалним акцијама заокружи државност Косова. Све то јасно говори да ЕУ на Србију не гледа као на партнера, већ као на државу којој треба отети део територије.

     Све док Србија затвара очи и прави се да не види шта су праве намере ЕУ и не постави на истинитим и здравим темељима своје односе са ЕУ, само ће се још више урушавати најосновнији државни интереси Србије.

     Неоходно је редефинисање односа Србије и ЕУ и успостављање односа заснованог на чистим рачунима.

     Српски народ на Косову мирно и достојанствено брани своје право да припада држави Србији, што му гарантује Устав Србије и Повеља УН.

     Права адреса којој Србија треба да се обрати и да саопшти да стоји иза свог народа на Косову и Метохији је ЕУ и да при томе најодлучније затражи да се уклоне нелегално постављени царински прелази и албански полицијаци и цариници.

 


Слични садржаји

Коментари