Крајишници: „Заокруживши име Милорада Додика и Жељке Цвијановић - изабрао си Српску“

УДРУЖЕЊЕ КРАЈИШНИКА СРБИЈЕ ОБРАТИЛО СЕ СРПСКОМ НАРОДУ У РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ

* „Позивамо Србе из Српске гдје год да живе а имају право гласа, да изађу на изборе 2. октобра, одбране нашу Републику Српску и гласају за Милорада и Жељку. У супротном, Србе из Републике Српске чека иста судбина као и Србе из Републике Српске Крајине само не одједном и у једној колони

* Посебно нагласили да је одбрана Републике Српске - глас за Милорада и Жељку, а да је то глас за оне који се „ослањају на председника Србије Александра Вучића и председника Руске Федерације Владимира Путина, а не на Кристијана Шмита, Енглезе и све српске непријатеље

_________________________________________________

       САМО победа Милорада Додика и Жељке Цвијановић је гарант опстанка Републике Српске, а све остало је авантура и пропаст са веома неизвесном судбином Срба из Републике Српске, поручили су из Удружења Крајишника Србије српском народу у Републици Српској.

       - Свјесни важности предстојећих избора, позивамо Србе из Српске гдје год да живе а имају право гласа, да изађу на изборе 2. октобра, одбране нашу Републику Српску и гласају за Милорада и Жељку. У супротном, Србе из Републике Српске чека иста судбина као и Србе из Републике Српске Крајине само не одједном и у једној колони - истиче се у саопштењу из овог удружења.

       У саопштењу се наглашава да је "одбрана Републике Српске глас за Милорада и Жељку", те да је то глас за оне који се ослањају на председника Србије Александра Вучића и предсједника Руске Федерације Владимира Путина, а не на Кристијана Шмита, Енглезе и све српске непријатеље.

       - Од 1991. године били смо заједно у многим биткама за опстанак српског народа - од оснивања СДС-а, пробоја Коридора, приједорске Скупштине уједињења. Било је побједа и пораза, а из проливене крви српске младости изникла је Република Српска - навели су из Удружења Крајишника Србије.

       У саопштењу се истиче да се 2. октобра поново мора бранити Република Српска, али сада пред налетом Шмита, Енглеза и њиховог прљавог новца, те Бакира Изетбеговића, "грађаниста" и њихових истурених одељења - Мирка Шаровића и Јелене Тривић.

       - Срби од Крајине, преко Семберије, Романије, Херцеговине... изађите заједно на изборе и одбраните јединствену Републику Српску, од Новог Града до Требиња. Осмијех, пјесма и оловка. Заокруживши име Милорада Додика и Жељке Цвијановић изабрао си Републику Српску. Никад лакша борба за Републику Српску и никад већа одговорност - поручили су из Удружења Крајишника у Србији Србима из Републике Српске.

       (Срна)

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари