Гардисти-роботи британске краљице марширају и преко британске деце

НИСУ НИ ПОКУШАЛИ ДА СЕ НАКРАТКО ЗАУСТАВЕ ИЛИ ДА ПРОМЕНЕ ПРАВАЦ

* Дечачић се једном гардисти, упркос упозорењу да се склони, нашао под ногама, а он је у `стројевом ритму` некако успео да га не згази

_______________________________________________________

       БРИТАНСКИ краљевски гардисти оддржавају о себи мит да их ништа не може омести док приликом смена страже, или у другим приликама, изводе стројеве и остале „радње“.

       Ти краљевски „аутомати“ ништа не мењају и не заустављају чак ни ако им се дете нађе на путу.

       Њихово британско дете...

       Све је оголио снимак направљен испред лондонског Тауера са двојицом гардиста како марширају док се око њих налазе пролазници који их посматрају. Јер, у једном моменту се испред те двојице појављује дечачић и идила церемонијала се претвара у своју супротност.

       Један од гардиста узвикује детету да се склони. Дете или не разуме или је напросто паралисано, па се већ у следећем секунду налази под ногама оног који је у пару десно.

       Било би људски да се обојица заустављају, „укопавају у месту“. Међутим, леви наставља као да се ништа не догађа, а десни такође наставља, али чини што је могао да не изгази дечачића.

       У томе успева, чак није ни корак изгубио, а дете устаје и трчи према мајци.   

       Британска војска саопштила је да је обавештена о инциденту и да су гардисти "упозорили пролазнике да патрола наилази, али је дете, на несрећу, изненада истрчало пред војнике".

       Посебно је нагласила: „После инцидента, војници су контактирали породицу детета и уверили се да је оно добро“.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари