Абазовић: Радује ме што је престала прича о Темељном уговору – што се прешло на криптотелефоне

„СВИ ИМАМО КОЊА ЗА ТРКУ... ОБЈАВИЋУ 19. АВГУСТА ИМЕНА ОНИХ КОЈИ ДЕСТАБИЛИЗУЈУ ЦРНУ ГОРУ“

* „Мене не занимају обрачуни са клановима, а ова држава има приоритет да се одбрани од једног клана који је активан и који дестабилише Црну Гору... Криптовани телефон самдобио од пријатеља који није члан криминалне групе. Никад га нисам користио јер је за мене компликован. Пријавио сам Управи полиције да га посједујем

__________________________________________________________

         ПРЕМИЈЕР Црне Горе Дритан Абазовић најавио је да ће 19. августа, на дан гласања у парламенту о (не)поверењу његовој влади, побројати имена оних који дестабилишу Црну Гору зарад личних финансијских интереса.

       Истакао је и да европску Црну Гору дестабилишу они који нису могли да постигну резултате протеклих 30 година.

       Поручио је да ће наставити борбу за слободну Црну Гору.

       - Рука правде неће стати. Имаће неко да настави ову борбу и да је изведе до краја. Радује ме да је престала прича о Темељном уговору и да причају о криптованим телефонима. Имамо сви коња за трку, а изјава уредника (хрватског недељника) Национала треба да брину оне који данас пишу о мени. (Иво) Пуканић је жртва шверцера цигарета и из наше земље - рекао је премијер у разговору са новинарима приликом обиласка ватрогасаца на локацији Дражин врх.

       Поново је негирао да је тражио криптовани телефон од криминалних кланова.

       - Знамо за кога ради Mportal. Мене не занимају обрачуни са клановима, а ова држава има приоритет да се одбрани од једног клана који је активан и који дестабилише Црну Гору. 19. августа ћу побројати имена који дестабилишу Црну Гору - навео је.

       Криптовани телефон је, каже, добио од пријатеља који није члан криминалне групе.

       - Никад га нисам користио јер је за мене компликован. Пријавио сам Управи полиције да га посједујем - казао је Абазовић, пренeо је портал подгоричког Дана.

       О недавном боравку у Дубровнику и шетњи Страдуном са бизнисменом Ратком Кнежевићем, Абазовић каже да му је било задовољство да размени мишљење са неким ко је, како је рекао, веома добро информисан.

       - Разговарао сам са доста људи који су били у Црној Гори, као и са породицама из Дубровника. Треба да правимо мостове сарадње и да развијамо односе - навео је Абазовић.

       (Танјуг) 

      Региструјте се на нашем Telegram   каналу: https://t.me/faktorga

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари