Гувернер Флориде нокаутирао америчке либерале – обелоданио како школе користе за порнографију

ВРАТИЛЕ ИМ СЕ КАО БУМЕРАНГ ОПТУЖБЕ ДА УНИШТАВА КЊИГЕ И ВИДЕО-САДРЖАЈЕ ПО ШКОЛСКИМ БИБЛИОТЕКАМА

Рон ДеСантис

* Гувернер Флориде Рон ДеСантис ДеСентис одговорио сазиваем велике конференције за медије на којој је прво затражио да се из сале удаље сви малолетници. Потом је на велики видео-бим пустио снимке узете из уџбеника из „оскрнављених библиотека“

* Убрзо је наложио да се камере зауставе јер виђено није било ни за друштвене мреже. „Сексуално образовање“ ученика било је врло детаљно и више него подесно за чланке о порнографији

* Ричард Холбрук предлагао 2001. да САД створе суперагенцију која ће свету наметати америчко виђење света, али се то показало непотребним јер су нове технологије донеле алијансу либерала са интернет-гигантима и америчку глобалну пропаганду

___________________________________________________________

          Aутор: Дмитриј КОСИРЕВ

          ЕВО доброг филозофског питања: зашто Американци стално лажу – не само поводом Русије или Киеи, већ и о стварима унутар своје земље?

          И зато што су веома ретко добијали по прстима као што се то управо догодило на Флориди.

          Америчке демократе, а посебно њихови медији, обавезни су да стално и све више нападају своје политичке противнике из Републиканске партије. То су покушали да изведу и са гувернером државе Роном ДеСантисом. Нимало случајно јер он може бити кандидат за председника САД на следећим изборима.

          Оптужили су га да је са својим људима чистио школске библиотеке, да су безмало палили књиге, видео-снимке и друга „наставна средства“. И да је ДеСантис тиме сузио слободе у тим школама, да им је наметао своју недемократску идеологију и „конзервативно мрачњаштво“.

          ДеСентис је на ово сазвао велику конференцију за медије и прво затражио да се из сале удаље сви малолетници. Потом је на велики видео-бим пустио снимке узете из уџбеника из „оскрнављених библиотека“.

          Убрзо је наложио да се камере зауставе јер виђено није било ни за друштвене мреже.

          „Сексуално образовање“ ученика било је врло детаљно и више него подесно за чланке о порнографији.

          ДеСантис је рекао: „Ево, ово су садржаји од којих смо очистили по библиотекама“.

И ово је уклонио из школских

библиотека Флориде

          Лажи о „погрому библиотека на Флориди“ одмах су се утишале.

          А када је масовно лагање почело?

          Ево цитата из књиге о томе како је после удара на Њујорк 11. септембра 2001. велики дипломата Ричард Холбрук, звани Тенк (или Булдожер), размишљао о томе како Бин Ладен успева да посеје своје идеје широм света, чак и без сопственог ТВ канала и како се томе одупрети?

          Холбрук је тада предложио стварање агенције при Белој кући која би била сама имала овлашћења као Пентагон, Стејт департмант, ЦИА и Министарство правде заједно. Агенције која би наметнула целом свету поимање стварности које је потребно Сједињеним Државама.

          Он је тада фактички предлагао отпочињање  глобалног пропагандног рата.

          Добро, трајао је тај рат и дотад, али у условима када није било интернета.

          Холбрукова суперагенција показала се непотребном јер су нове технологије изнедриле алијансу демократа са интернет-гигантима.

           У почетку се та алијанса бавила идеолошком борбом са спољним противником, али је касније тај неформални савез власти и владара интернета почео да контролише саме Американци, да им намеће како да размишљају о политици, друштву и спољном свету.

 

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари