Обрадовић и Костић са транспарентима упали у салу Скупштине Србије

ЛИДЕР ДВЕРИ УНЕО ОДШТАМПАНИ ПЛАКАТ „МИЛО И ВУЧИЋ – БРАЋА БЛИЗАНЦИ“

* Бошко Обрадовић је – стојећи испред председнице парламента Маје Гојковић – питао посланике владајуће коалиције зашто не реагују на усвајање Закона о слободи вероисповести у Црној Гори и хапшење посланика Демократског фронта

* Према Обрадовићу је кренуо Александар Мартиновић. Настао је метеж са гурањем. Гојковић је позвала посланике да не реагују на провокације Бошка Обрадовића и додала да то није у интересу било кога у Црној Гори: „Ко зна чије налоге они морају овде да спроводе и праве циркус какав смо гледали у парламентима у нашем окружењу

* Један од посланика СНС отео је транспаренте посланицима Двери и поцепао их

________________________________________________________________________

        У СКУПШТИНИ Србије данас је дошло до инцидента када је на седницу упао лидер Двери Бошко Обрадовић са транспарентом  „Мило и Вучић - браћа близанци“ , који није био исписан руком,на шта је реаговао посланик СНС Александар Мартиновић.

        Уследило је кошкање и гурање између посланика, а председница Скупштине Маја Гојковић прекинула је сједницу.

        Обрадовић је са својим страначким колегом Иваном Костићем – после `расправљања` у којем је учествовао и министар одбране Александар Вулин - избачен са седнице.

        Председница Скупштине Србије Маја Гојковић позвала је посланике да „не реагују на провокације Бошка Обрадовића“ и додала да то није у интересу било кога у Црној Гори.

        „Ко зна чије налоге они морају овде да спроводе и праве циркус и што смо гледали у парламентима у нашем окружењу", рекла је Гојковић.

            Обрадовић и Костић су тврдили да су дошли на седницу да би изразили незадовољство што српске власти нису реаговале на усвајање Закона о слободи вероисповести у Црној Гори.   

        Унели су у скупштинску салу и транспарент “Србијо, зашто ћутиш?”.

         Обрадовић је – стојећи испред Гојковић – питао посланике владајуће коалиције зашто не реагују на усвајање Закона о слободи вероисповести у Црној Гори и хапшење посланика Демократског фронта.

        Испред Мартиновић, који се приближавао Обрадовићу, испречио се Костић.

        Дошло је до повлачења и гурања, а Обрадовић је одгурао Мартиновића.

        Настао је општи метеж.

        Један од посланика СНС отео је транспаренте посланицима Двери и поцепао их.

        Ситуација се након неколико минута смирила.

                

Категорије: 

Коментари