Брнабић: „Нисмо ни луди ни глуви - видимо шта радите, али грађани такође то виде“

У СКУПШТИНИ КРИТИКОВАЛА ДРЖАЊЕ „ТАЈКУНСКИХ МЕДИА“ И ОПОЗИЦИЈЕ

* Телевизију Нова С означила као "директно Ђиласов медиј"

_____________________________________________________________________

        ПРЕДСЕДНИЦА Владе Ана Брнабић упутила је у Скупштини Србије низ критика појединим медијима и опозиционим политичарима и назвала их лицемерима.

        Брнабић је поново говорила о разлозима због којих Скупштина није позвана да уведе ванредно стање и истакла да је то почетком марта било превише ризично, јер је тада био највећи раст броја заражених.

        Она је рекла да неки, како их је назвала, "тајкунски медији" непрекидно нападају владу шта год да уради.

        Телевизију Нова С означила је као "директно Ђиласов медиј" и рекла да су је 13. марта објавила интервју са доктором Гораном Белојевићем у којем се каже да ће без ванредног стања бити горе него у Италији и да Влада не зна шта ради.

        „Лист Данас пише тада "Планета у карантину, Србија у ишчекивању". То су исти људи који сада позивају на лупање у шерпе и кажу да су мере биле прејаке. Када школе раде - зашто раде, кад их затворе, питају шта ће с децом", рекла је премијерка.

        "Желим да подсетим тајкунске медије и тај део опозиције да нисмо луди ни глуви, видимо шта радите али грађани такође то виде", рекла је Брнабић.

        Грађане и Владу позвала је да раде и дају све од себе, а критике, сматра премијерка, "показују њихову одговорност и лицемерје и тих медија и тих политичара."

        Скупштина расправља о потврђивању увођења ванредног стања у Србији и мера владе.

        (Бета)

 

Категорије: 

Коментари