Обрадовић усред Скупштине дувао у пиштаљку, обезбеђење га изнело из сале

ПОЗВАО НОВИНАРЕ РТС, ПОЛИЦАЈЦЕ И ВОЈНИКЕ ДА СЕ ПОБУНЕ ПРОТИВ СВОЈИХ РУКОВОДСТАВА

        ЛИДЕР Двери Бошко Обрадовић у скупштинској сали је на почетку седнице на којој би требало да се прогласи укидање ванредног стања дувао у пиштаљку, након чега га је обезбеђење изнело из сале. 

        Обрадовић, није желео да послуша обезбеђење и изађе већ је одговарао да морају сви да се држе на растојању од њега на два метра, колико је прописано због корона вируса.

        Председница Скупштине Србије Маја Гојковић дала је паузу од 20 минута како би обезбеђење "испратило" председника Двери.

        Она је позвала службу "за одржавање реда у згради Скупштине да га удаљи са седнице и одредила паузу до извршења мере".

        Обезбеђење је изнело Обрадовића из сале.

        Седница Скупштине Србије настављена је, након паузе.

        А Обрадовић је у скупштинском холу рекао да је "доласком на скупштинску седницу" означио, пред камерама, свој лични бунт против ове "криминалне власти" правећи пиштаљком "буку против диктатуре".

        "Наставићу са побуном свуда и на сваком месту, где очекују и где не очекују, нећу одустати док се не сруши ова власт", рекао је Обрадовић на конференцији за новинаре у холу Скупштине, наводећи да га је обезбеђење физички избацило из скупштинске сале.

        Позвао је новинаре РТС да "прекину емитовање лажних вести и побуне се против својих корумпираних директора и уредника".

        Позвао је и "полицију да се побуни, да не трпи да  криминални клан Небојше Стефановића буде на челу Министарства унутрашњих послова".

        "Часни официри и патриоте, како можете да трпите да вам Александар Вулин буде министар одбране. Часни представници БИА, како можете да трпите да вас злоупотребљавају за партијске сврхе Српске напредне странке", рекао је Обрадовић.

        (Бета)

 

Категорије: 

Коментари