Вишковић: Ако дозволимо да Запад сруши Додика, следећа мета биће - Српска

ЦВИЈАНОВИЋ У ШЕКОВИЋИМА: НАШИ ЉУДИ РАЗУМEЈУ ДА ОД СНАГЕ СНСД ЗАВИСИ СНАГА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ

* Радован ВИШКОВИЋ: „Америка, Немачка и Британија удариле су на Додика, али не због њега већ због Српске“

______________________________________________________

         KАНДИДАТ за српског члана Председништва БиХ Жељка Цвијановић изјавила је да очекује велику победу СНСД у Шековићима на предстојећим изборима јер људи разумеју да од снаге СНСД-а зависи снага Републике Српске.

       Цвијановићева је рекла да је политика те странке усмерена на сваког човека, на сваки град и општину широм Републике Српске, што је случај и са Шековићима.

       „И овде је рађена путна и комунална инфраструктура, обнављани школски објекти, излазимо у сусрет потребама наших становника, као и у свим местима Републике Српске", рекла је Цвјановићева новинарима пре предизборне трибине СНСД-а у Шековићима

       Носилац листе СНСД-а за Представнички дом Парламента БиХ Радован Вишковић рекао је да су Шековићи већ одлучили и да имају прилику да направе највећу разлику у корист Милорада Додика за председника Републике Српске и Жељке Цвијановић за српског члана Председништва БиХ.

       „Овде смо да бисмо гласали за Републику Српску, јер је Српска гарант опстанка и нашег битисања, гарант наше слободе, јер је наш народ пострадао свуда где није имао државу", додао је Вишковић.

       Напоменуо је да је скоро читав свет, од Америке, Немачке, Велике Британије, ударио на Додика, али не због њега већ због Републике Српске.

       „Они знају да би, ако би ми дозволили да се сруши Милорад Додик, њихов следећи корак био уништење Републике Српске", рекао је Вишковић.

       Он је позвао бираче да 2. октобра гласају за Додика и Цвијановићеву и за листе СНСД-а за Народну Скупштину Републике Српске и Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ.

     

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари