Нешић оптужио лидере ПДП и СДС да са Алијином партијом договарају власт на нивоу БиХ

БОРЕНОВИЋА НАЗВАО „КРАЉЕМ КОМПЕНЗАЦИЈА“ И ОПТУЖИО ГА ДА ШТИТИ БИСЕРУ ТУРКОВИЋ

Ненад Нешић, Мирко Шаровић и Бранислав Бореновић

- кадар из времена док су били заједно

* Председник ДНС  лидеру ПДП јавно поставио и питање: „Да ли сам ја тебе или ти мене питао хоће ли посланик ДНС-а бити пети посланик након октобра да формирамо Савет министара са СДА? Ко је са Бакиром договарао власт СДС, ПДП и СДА? Ти или ја?

__________________________________________________________________

       НЕНАД Нешић, председник ДНС, назвао је председника ПДП-а Бранислава Бореновића "краљем компензација" и истакао да је делио идеје са лидером СДА Бакиром Изетбеговић.

       Нешић је упитао Бореновића - ко није смео покренути иницијативу за смену министра спољних послова у Савету министара, Бисере Турковић, и ко три године није изрекао ни једну критику на рачун СДА.

       - Ви из опозиције или ја - упитао је Нешић након што га је Бореновић назвао "трећим љиљаном".

       Он то сматра примитивним и то, како је рекао, долази од човека који је два дана пред изборе у Приједору делио идеје са Бакиром Изетбеговићем и Мирком Шаровићем.

       Упитао је Бореновића и ко је ишао код Изетбеговића како би се договарала власт након избора.

       - Да ли сам ја тебе или ти мене питао хоће ли посланик ДНС-а бити пети посланик након октобра да формирамо Савет министара са СДА? Ко је са Бакиром договарао власт СДС, ПДП и СДА? Ти или ја? - питања су, која је и данас наставио да поставља Нешић.

       Имао је и питања у вези са референдумом за опозив начелника Братунца Срђана Ранкића, те је упитао Бореновића да ли глас 3.000 Срба у Братунцу, међу којима готово да нема оног који није осетио злочине Насера Орића, за Бореновића нису Срби, саопштено је из ДНС-а.

       Региструјте се на нашем Telegram   каналу: https://t.me/faktorga


 

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари