Цвијановић: Снага СНСД чува снагу Српске – зато чувајмо снагу СНСД

ПРЕДСЕДАВАЛА СЕДМИМ САБОРОМ НАЈВЕЋЕ СТРАНКЕ У СРПСКОЈ ОДРЖАНИМ У ДОБОЈУ

* Нагласила: Важно је да останемо посвећени очувању уставног статуса и капацитета Републике Српске, да останемо компактни и јединствени како бисмо што успешније решавали економске и социјалне изазове

_____________________________________________________

          ПРЕДСЕДАВАЈУЋА радног Председништва Сабора СНСД-а Жељка Цвијановић истакла је да је веома важно сачувати снагу СНСД-а како би СНСД чувао снагу Републике Српске за време које долази и у којем ће се преламати многи процеси.

          Цвијановићева је рекла да се 7. Сабор СНСД-а одржава у времену које је изузетно тешко и сложено, не само у БиХ, већ и у регији, целој Европи, али и на глобалном плану, а уз то је и обојено разним непринципијелним понашањима и разним страним уплитањима и манипулацијама с којима се, нажалост, и даље морамо борити.

          - Зато је и важно да останемо посвећени очувању уставног статуса и капацитета Републике Српске, да останемо компактни и јединствени како бисмо што успешније решавали економске и социјалне изазове - нагласила је Цвијановићева у обраћању у име радног Председништва Сабора СНСД-а у Добоју.

          Додала је да су се данас окупили да обаве важан политички и страначки посао, свесни чињенице да сваки сабор или састанак било којег органа СНСД-а, као највеће политичке странке, изазива велику пажњу јавности.

          - То је и логично с обзиром на то да је СНСД већ неколико изборних мандата на челу коалиције која креира најважније политике и економске процесе, али и одолева притисцима којима је у континуитету изложена Република Српска - навела је Цвијановићева.

          Она је захвалила гостима који су својим присуством увеличали Сабор СНСД-а, потврђујући на тај начин и добру сарадњу и добро међусобно разумевање.

          https://www.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=528570

 

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари