Без Ђоковића нa Шангај Мастерсу

   ПРВИ РЕКЕТ СВЕТА ОТКАЗАО УЧЕШЋЕ НА ТУРНИРУ 

 Амбасадор УНИЦЕФ-а у посети вртићу у Смедереву

  • Жао ми је што нећу играти у Шангају, једном од мојих омиљених турнира јер се још нисам опоравио од повреде. Имао сам прегледе ове недеље и резултати нису добри тако да ћу наставити са рехабилитацијoм

        БЕОГРАД - СРПСКИ тенисер Новак Ђоковић није успео да се опорави од повреде леђа због чега је принуђен да откаже учешће на турниру Мастерс серије у Шангају који почиње 9. октобра.

        „Жао ми је што нећу играти у Шангају, једном од мојих омиљених турнира јер се још нисам опоравио од повреде. Имао сам прегледе ове недеље и резултати нису добри тако да ћу наставити са рехабилитацијoм“, саопштио је Ђоковић.

        Он је нагласио да је Шангај сваке године сјајно организован и због тога је један од најбољих турнира, као и да се радује игрању у Шангају 2012. године и сусрету са његовим фановима.

        Директор турнира Мајкл Луевано пожелео је Ђоковићу брз опоравак.

        „Жао ми је што Новакова повреда још није залечена у потпуности и желимо му пуно среће у наставку сезоне. Новак је сјајан амбасадор нашег спорта и свих нас на Шангај Ролекс Мастерсу. Велики број његових обожавалаца из Кине жели му добродошлицу следеће године“ , поручио је Луевано. 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари