Хасанију поклоњен пенал

ТРЕЋЕ КОЛО КВАЛИФИКАЦИЈА ЗА ПРВЕНСТВО ЕВРОПЕ:

МАКЕДОНИЈА - СРБИЈА 1:1

       СКОПЉЕ, (ФоНет) - У трећем колу квалификација за првенство Европе 2012. године, млада фудбалска репрезентација Србије играла је у Скопљу са Македонијом нерешено 1:1 (0:0). голом Саше Марковића повели у 73. минуту, али је домаћин минут пре краја успео да изједначи поготком Хасанија из једанаестерца.

        На поновљеном снимку видело се да је Вујадин Савић прекршајем зауставио нападача Македоније ван шеснаестерца, али судија из Украјине није био добро постављен и погрешно је проценио ситуацију.

       Упркос губитку два бода, репрезентација Србије задржала је прво место на табели четврте групе са седам бодова из три утакмице, а друга је Северна Ирска са четири бода из исто толико утакмица.

       Данска је одиграла једну утакмицу и има три бода, а Македонији је ово био први сусрет и први бод. Један бод имају и Фарска Острва, али из три утакмице.

       Србија ће у уторак у Крагујевцу дочекати селекцију Данске.

       Македонија: Гачевски, Ристовски, Ристевски, Станков (Урдинов), Богдановић, Мициновић, Трајковски (Алтипармаковски), Фазли, Несторовски (Таири), Хасани, Спировски.

       Србија: Алексић, Миљковић, Медојевић, Игњовски, Ђуричић, Младеновић (Савић), Милановић, Којић (Деспотовић), Милуновић, Настасић, Лазовић (Марковић).

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари