Тачи са Рамом о уједињењу „Косова“ и Албаније под „европским кишобраном“

ШИПТАР УОПШТЕ НЕ КРИЈЕ ДА БИ ДА ОТЕТОМ ПРИПОЈИ И БУЈАНОВАЦ, МЕДВЕЂУ И ПРЕШЕВО

* ФАКТИ: Ево, ове велике `демократе` и `евопејци` опет говоре о „уједињењу албанског фактора“ и „потпуном отварању границе између Албаније и „Косова“. Де факто: о `великој Албанији`. У дану у којем се у Тирани одржава скуп Брдо-Бриони којем присуствују и Александар Вучић и Милорад Додик. И, нико у овоме неће видети ништа недопустиво и антиевропско. Зато што је над њима већ годинама раширен `европски кишобран` који им је потребан. Тај "кишобран" је пре век и нешто прво створио Албанију, па "Косово", а прави циљеви су му од самог почетка - велика Албанија и што мања Србија 

________________________________________________________________________________

             ПРЕДСЕДНИК „Косова“ Хашим Тачи, разговарао је данас уочи самита Брдо-Бриони у Тирани са албанским премијером Еди Рамом о, како је навео, националном уједињењу Албанаца и потпуном отварању границе између Албаније и Косова, те припајању три општине југа централне Србије косовској територији.

             Тачи је на свом Facebook профилу написао да је са Рамом разговарао о потреби потпуног отварања границе између Албаније и Косова, две, како је навео, државе које би биле уједињене под "европским кишобраном".

             Разговарали су, каже и о "потреби исправљања историјске неправде према Албанцима".

             "На овом састанку смо указали на потребу да се исправе историјске неправде према Албанцима уједињењем албанског фактора и праву на прикључење Прешева, Медвеђе и Бујановца територији Републике Косово", написао је Тачи.

             (Танјуг)

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари