ШЕШЕЉ: Вучић верује да су досманлије обавиле све прљаве послове, али ће се и он испрљати ако ме изручи

СМАТРА ДА ЋЕ СРС – АКО БУДЕ ИЗРУЧЕН ХАГУ – НА ИЗБОРИМА ДОБИТИ ВЕЋИ БРОЈ ГЛАСОВА.

Војислав Шешељ

  • „Доброг сам здравља и неће бити проблема у изборној кампањи. Имао сам метастазе на јетри, које се не повећавају од септембра 2014. године, кад су их констатовали у Хагу. Од када сам се вратио користим низ алтернативних лекова, али сам истовремено стриктно поштовао и све лекарске налоге"

         ЛИДЕР Српске радикалне странке (СРС) Војислав Шешељ рекао је да не зна да ли ће га Србија изручити Хашком трибуналу али да сматра да би то била срамота за премијера Александра Вучића.

         „Ја не знам да ли хоће или неће, али сам сигуран да је на тешким мукама. Уколико би ме изручио Хагу, то би за Вучића била срамота и на њега би била бачена тешка љага. Мислим да је био задовољан кад је дошао на власт, јер је сматрао да су тај прљави посао завршиле 'досманлије' и да може да буде чист. Сад се појавила опасност да и он може да буде испрљан", рекао је Шешељ у интервјуу за Политику.

         Он је, међутим, оценио да би његово испоручење Хагу, где треба да му буде изречена пресуда, омогућило његовој СРС већи проценат гласова, док би смањило подршку грађана владајућој Српској напредној странци.
Шешељ је рекао да ће радикали на пролећним изборима наступати с паролом "Србију у сигурне руке" и да ће кроз кампању промовисати што чвршћу сарадњу с Русијом.

         Он је додао да њихова кампања неће бити скупа али да ће бити интензивна и да ће чланови СРС ићи од врата до врата.

         „Доброг сам здравља и неће бити проблема у кампањи. Имао сам метастазе на јетри, које се не повећавају од септембра 2014. године, кад су их констатовали у Хагу. Од када сам се вратио користим низ алтернативних лекова, али сам истовремено стриктно поштовао и све лекарске налоге", рекао је Шешељ.

         (Бета)

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари