ВУЧИЋ: Ово је горе од Голог отока!

СНС оценила да режим води скандалозне судске процесе против Николића

  • Заменик председника СНС Александар Вучић оптушио власт да истовремено води три сканалозне акције против Томислава Николића – за плакат у Шапцу, хуманитарни концерт за помоћ Јапану и једну поклон-кућу за пострадале у Краљеву
  • Је ли то демократија у Србији?! Ово се никада у Србији није дешавало и неће! Они свакога дана по налогу Шапера и осталих пуштају „Ране“, „Буре барута“ и остале филмове - да би показали како је било некада - деведесетих година, у време кад је њихов коалициони партнер, Ивица Дачић, владао! Дакле: ово никад није било! Ни деведесете, ни седамдесете!

         Данашњу конференцију смо сазвали због скандала над скандалима. Због нечега што нисмо веровали да ће у модерној Србији моћи да се догађа.

         Погледајте:  ово је допис прекршајног суда  у Београду Адреса: Николић Томислав, улица Палмира Тољатија, Нови Београд. Прекршајни суд у Београду упутио је позив за окривљеног Николић Томислава да се јави у улицу Драже Павловића број 8, судница број 3 51 тачка став 1 тачка 15 одлуке о комуналној делатности општине Шабац.

         О чему се ради поштовани пријатељи? Ради се о (нећете веровати) пријави комуналног полицајца због једног плаката који је неко од наших људи у Шапцу залепио, како кажу, на непрописном месту. На коп орману у Шапцу на углу улица Вука Караџића и Ослобођења што је супротно члану 24, став 1 3  одлуке о комуналним делатностима.

         Они су покренули прекршајни поступак, нећете веровати, против Томислава Николића и Томислав Николић је дужан да се одазове 21. децембра 2011. године и нас ће тамо, наравно, бити на хиљаде да се одазовемо због једног палаката. Због 50 са 40 центиметара режим позива лидера највеће странке у Србији на одговорност.

         То што свакога дана Драган Ђилас, Шапић и остали лепе најпрљавије плакате против Томе Николића свуда по Београду, то су вам оне - Зукорлић Тома, Вучић Тома итд. Дакле, то раде свакога дана. За то нема никакве одговорности, али зато за овај плакат - спреман сам комплетну документацију да вам доставим - због једног плаката, негде у Шапцу, ваљда у царству Шанета Петровића, како он то замишља и доживљава, Тома Николић мора да иде код прекршајног судије.

         СНС је прогоњена и од стране Агенције за борбу против корупције. Од лажне агенције за борбу против корупције и криминала, а због тога што смо у малој сали - сали величине ове дворане у којој се ви сада налазите (дакле, није то хала Шумице) –довели људе, уметнике да добровољно  одсвирају и отпевају, па потом уручили финансијску помоћ јапанском амбасадору, јапанском народу и јапанској држави. Та помоћ је била симболична, она је наравно показивала љубав СНС према тој земљи, угроженој земљи у том тренутку.

         Ми поседујемо све уговоре и одлуке УО Шумица да се та мала сала у хуманитарне сврхе издаје бесплатно. Све живо имамо од документације, али то није било довољно! Ми морамо да објаснимо како смо и на који начин, по ком правном основу - јер је то страшан криминал! - организовали донацију и хуманитарну активност у корист јапанског народа и државе.

         И трећа ствар. Изградили смо у општини Краљево - ми се тиме поносимо, девет кућа за обичне људе који су остали без својих домова. Они нас гоне због начина финансирања изградње куће породице Чорбић у селу Лопатница код Краљева.

         Свашта сам у животу видео, али да председника највеће странке у земљи јуре због једног плаката, једне сличице - је ли то демократија у Србији?! Ово се никада у Србији није дешавало и неће! Они свакога дана по налогу Шапера и осталих пуштају „Ране“, „Буре барута“ и остале филмове - да би показали како је отприлике било некада деведесетих година у време кад је њихов коалициони партнер, Ивица Дачић, владао. Дакле: ово никад није било! Ни деведесете, ни седамдесете!

         Ово је горе од Голог Отока! Због једног плаката, који је неко залепио, а ми имамо 168 општина па значи за 10 плаката треба да стигне 1680 пријава, а да их је залепио колико их је залепио Ђилас и Шапић уз помоћ свих комуналних служби - досада би стигло једно 450.000 пријава.

         Ми ћемо ову борбу наставити, али се нећемо смирити док не покажемо како режим прогони опозицију и чиме се режим служи, шта су кључна оруђа и оружја режима у овој земљи.

 

Београд је дужан више од 800 милиона евра

         Београд дужан преко 800 милиона евра и то кроз папире провучене кроз Скупштину града!

         А тек чекајте – рекао је Александар Вучић - да видимо колико је град дужан јавним предузећима, а колико су јавна предузећа дужна посебно, па ћете да видите да су то милијарде евра! Зато се  питам само: а од чега ћемо ми то да враћамо?!

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари