Тадићу, не буди Београду Нерон!

Двери – Покрет за живот Србије, предложиле: Договор за отказивање геј-параде

  • Режим, који је све изгубио сем голе власти, насилно покушава да спроведе геј-процесију и ове године кроз Београд
  • Свесни да ће у времену великих друштвених напетости оваква режимска провокација врло лако активирати бомбу социјалног незадовољства, Двери позивају Тадића да престане да се игра ватром те да обустави припреме за још једну геј-параду
  • Без обзира колико њему одговара улога Нерона, који је запалио Рим пред крај своје неславне владавине, то није разлог да одговорни људи у Србији не предузму све како би се спречила додатна дестабилизација државе и како Београд не би горео као Лондон недавно

        ПРЕДСТАВНИЦИ Двери – Покрета за живот Србије, Владан Глишић и Бранимир Нешић, на конференцији за новинаре истакли су потребу што хитнијег договора са представницима државних и друштвених институција како би се спречило одржавање најављене геј-параде у Београду.

        Своје ставове по овом питању, Двери изнеле у следећем саопштењу:

        „НАЈАВУ, могуће заказивање и покушај одржавања овогодишње геј-параде у Београду Двери сматрају још једним чином насиља над сопственим народом од стране Тадићевог режима.

        Поред уништавања домаће привреде за рачун страних корпорација, поред прикривене и све отвореније издаје Срба на Косову за рачун НАТО-пакта (за чија људска права је режим потпуно незаинтересован), поред препуштања осиромашених грађана лешинарској пљачки страних банака, режим, који је све изгубио сем голе власти, насилно покушава да спроведе геј-процесију и ове године кроз Београд.

Владан Глишић

_____________________________________________________________________

„Марш геј-активиста схватамо као  најдиректније поништавање основних вредности нашег друштва и почетак разарања српске породице“.

_____________________________________________________________________

        После низа свакодневних социјалних и националних понижења и пораза, марш геј-активиста схватамо као  најдиректније поништавање основних вредности нашег друштва и почетак разарања српске породице.

        Свесни да ће у времену великих друштвених напетости оваква режимска провокација врло лако активирати бомбу социјалног незадовољства, Двери позивају Тадића да престане да се игра ватром те да обустави припреме за још једну геј-параду.

        Без обзира колико њему одговара улога Нерона који је запалио Рим пред крај своје неславне владавине, то није разлог да одговорни људи у Србији не предузму све како би се спречила додатна дестабилизација државе и како Београд не би горео као Лондон недавно.

_____________________________________________________________________

У намери да спречимо понављање прошлогодишњих нереда у Београду, предузимаћемо и друге мере пратећи понашање режима у вези са заказивањем геј-параде.

_____________________________________________________________________

        Зато Двери покрећу кампању против одржавања геј-параде у српској престоници не зато што мислимо да је она сама по себи најважнији друштвени догађај већ зато што знамо да је она само почетак једног тоталитарног упада у наше породице који ће се на крају завршити: разарањем породице као основног темеља једног друштва, отимањем деце родитељима који желе да их васпитавају на традиционалним вредностима, геј-преваспитавањем наше омладине у државним школама и злостављањем малолетника од стране геј-парова који ће добити право да усвајају децу када се њихове истополне заједнице прогласе за бракове.

        Породица је последње уточиште нашег човека и то уточиште Двери ће бранити.

        Кампања против геј-параде подразумева, с једне стране, захтев Двери да нас надлежне државне и друге друштвене институције приме на разговоре како бисмо им представили став већинске Србије о геј-паради, као и покретање петиције којом ће се прикупљати гласови грађана и јавних личности против одржавања геј-параде.

        У намери да спречимо понављање прошлогодишњих нереда у Београду, предузимаћемо и друге мере пратећи понашање режима у вези са заказивањем геј-параде.“

 

Информативна служба Двери

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари