Режим прети тврдом диктатуром у ванредним околностима за Србију

ОТВОРЕНО ПИСМО ДВЕРИ НАПРЕДЊАЦИМА, НИКОЛИЋУ И ВУЧИЋУ

Покажите да нисте део класе тлачитеља српског народа!

 • Последње четири године режим Тадић-Динкић-Дачић добија елементе прикривене диктатуре која прети да се претвори у тврду диктатуру у ванредним околностима које Србију ускоро чекају
 • Народ више ове штеточине на власти  не може да трпи
 • Мука је свима у Србији који нису привилеговани дружењем са тајкунима, страним амбасадорима и банкарима, партијским главешинама и медијским спинерима
 • Србија је социјално подељена и наелектрисана за друштвени сукоб који сваког часа може да букне и у коме би огроман број потлачених, поштених и нормалних људи устао против малобројне класе тлачитеља коју чине сви полтрони Брисела и Вашингтона са својим свитама које су се обогатиле до перверзности, спроводећи туђинску вољу
 • Александре Вучићу, покажите снагу своје странке, покажите да нисте део привилеговане класе тлачитеља српског народа, заједно са осталим истомишљеницима из опозиције поведите народ у рушење режима

         „Поштовани г. председниче и замениче председника Српске напредне странке,

         Позивајући се на Ваше дугогодишње политичко искуство и подршку коју имате у народу као опозициона политичка странка, одлучили смо да Вам се обратимо.

         Томиславе Николићу,

          Режим Тадић-Динкић-Дачић већ више од  десет година влада Србијом отворено или прикривено, мењајући форме и савезнике. Последње четири године тај режим добија елементе прикривене диктатуре која прети да се претвори у тврду диктатуру у ванредним околностима које Србију ускоро чекају.

         Народ више ове штеточине на власти  не може да трпи. Мука је свима у Србији који нису привилеговани дружењем са тајкунима, страним амбасадорима и банкарима, партијским главешинама и медијским спинерима, мука је свима од лажи са којом нас праве лудима, од безобразлука са којим нас пљачкају, од љигавости са којом издају и Србију и Србе.

         Сви нормални, обични људи данас су национално понижени и због тога љути. Сви нормални, обични људи данас су и социјално ојађени и без икакве наде да ће имати посао у будућности и какву-такву сигурност за своје породице. Србија је социјално подељена и наелектрисана за друштвени сукоб који сваког часа може да букне и у коме би огроман број потлачених, поштених и нормалних људи устао против малобројне класе тлачитеља коју чине сви полтрони Брисела и Вашингтона са својим свитама које су се обогатиле до перверзности, спроводећи туђинску вољу.

         Александре Вучићу,

         Покажите снагу своје странке, покажите да нисте део привилеговане класе тлачитеља српског народа, заједно са осталим истомишљеницима из опозиције поведите народ у рушење режима! Нека Тадић-Дачић-Динкић више никада не владају Србијом.

        Напредњаци,

        Немојте  чекати да Србе са Косова и Метохије очисти шиптарска олуја уз помоћ НАТО-пакта а да издајници и даље владају Србијом.

        Немојте дозволити 2. октобар ове године када ће 5000 полицајаца спроводити геј параду Београдом док НАТО војници нишане Србе на косметским барикадама.

         Обраћамо Вам се као парламентарној опозицији са позивом да преузмете одговорност и поведете народ у одлучну борбу против режима – до смене ове, најгоре власти у новијој историји Србије.

 

_________________________________________________________________

ОТВОРЕНО ПИСМО ДВЕРИ НOВОЈ СРБИЈИ И ЊЕНОМ ПРЕДСЕДНИКУ МР ВЕЛИМИРУ ИЛИЋУ

Поведите народ у рушење режима!

 • Не бисмо били искрени када бисмо прећутали чињеницу да је и Ваша странка у предходној деценији допринела томе да се овако накарадна власт устоличи
 • Мука је свима од лажи са којом нас праве лудима, од безобразлука са којим нас пљачкају, од љигавости са којом издају и Србију и Србе. Сви нормални, обични људи данас су национално понижени и због тога љути
 • Малобројну класу тлачитеља чине сви полтрони Брисела и Вашингтона са својим свитама које су се обогатиле до перверзности, спроводећи туђинску вољу
 • Покажите снагу своје странке, покажите да нисте део привилеговане класе тлачитеља српског народа, уз помоћ свих нас и читаве националне опозиције поведите народ у рушење режима! Нека Тадић-Дачић-Динкић више никада не владају Србијом
 • Браћо из Нове Србије, немојте  чекати да Србе са Косова и Метохије очисти шиптарска олуја уз помоћ НАТО-пакта а да издајници и даље владају Србијом

        „Поштовани председниче Нове Србије, господине Илићу,

         Позивајући се на Ваше дугогодишње политичко искуство и личну храброст, на национални политички програм који Ваша странка заступа, као и на вишегодишње стајање на истом фронту по разним друштвеним питањима, одлучили смо да Вам се обратимо.

        Господине Велимире Илићу,

         Режим Тадић-Динкић-Дачић већ више од десет година влада Србијом отворено или прикривено, мењајући форме и савезнике.               Последње четири године тај режим добија елементе прикривене диктатуре која прети да се претвори у тврду диктатуру у ванредним околностима које Србију ускоро чекају. Не бисмо били искрени када бисмо прећутали чињеницу да је и Ваша странка у предходној деценији допринела томе да се овако накарадна власт устоличи. 

         Ипак, верујући у искреност Вашег залагања за добробит Србије, као и да учешће Ваше странке у власти предходних десет погубних година за наш народ и нашу отаџбину није било из ускостраначких интереса већ у намери да се учини нешто на корист народа и државе, одлучили смо да Вам се обратимо.

         Брате Вељо,

          Народ више ове штеточине на власти  не може да трпи. Мука је свима у Србији који нису привилеговани дружењем са тајкунима, страним амбасадорима и банкарима, партијским главешинама и медијским спинерима, мука је свима од лажи са којом нас праве лудима, од безобразлука са којим нас пљачкају, од љигавости са којом издају и Србију и Србе. Сви нормални, обични људи данас су национално понижени и због тога љути.

          Сви нормални, обични људи данас су и социјално ојађени и без икакве наде да ће имати посао у будућности и какву-такву сигурност за своје породице. Србија је социјално подељена и наелектрисана за друштвени сукоб који сваког часа може да букне и у коме би огроман број потлачених, поштених и нормалних људи устао против малобројне класе тлачитеља коју чине сви полтрони Брисела и Вашингтона са својим свитама које су се обогатиле до перверзности, спроводећи туђинску вољу.

          Браћо из Нове Србије,

          Покажите снагу своје странке, покажите да нисте део привилеговане класе тлачитеља српског народа, уз помоћ свих нас и читаве националне опозиције поведите народ у рушење режима! Нека Тадић-Дачић-Динкић више никада не владају Србијом.

          Браћо из Нове Србије,

           Немојте  чекати да Србе са Косова и Метохије очисти шиптарска олуја уз помоћ НАТО-пакта а да издајници и даље владају Србијом.

         Немојте дозволити 2.октобар ове године када ће 5000 полицајаца спроводити геј параду Београдом док НАТО војници нишане Србе на косметским барикадама.


          Обраћамо Вам се као парламентарној опозицији са позивом да преузмете одговорност и одмах поведете народ у одлучну борбу против режима – до смене ове, најгоре власти у новијој историји Србије.

 

_________________________________________________________________

ОТВОРЕНО ПИСМО ДВЕРИ РАДИКАЛИМА И ЊИХОВОМ ПРЕДСЕДНИКУ ДР ВОЈИСЛАВУ ШЕШЕЉУ

Сменимо најгору власт у новијој историји Србије

 • Садашњи ненародни режим, ако му допустите да нас уведе у још једну изборну фарсу, користити опробане методе медијских манипулација и цензуре, да ће куповати гласове бирача, да ће плашити и уцењивати народ и да ће на крају помоћу корумпираних политичара опозиције режимској коалицији приписати и гласове оних који су против њих гласали
 • Очекујемо да Ваша странка више не даје легитимитет оваквим изборним преварама и да стављајући интерес Србије и Срба испред олињалих начела западног парламентаризма одмах покренете народ у обарање ненародног режима
 • Обраћамо Вам се као парламентарној опозицији са позивом да преузмете одговорност и  поведете народ у одлучну борбу против режима – до смене ове, најгоре власти у новијој историји Србије

          Поштовани председниче Српске радикалне странке,

         Позивајући се на Ваше дугогодишње политичко искуство и личну храброст, на Ваше држање пред Хашким трибуналом и НАТО окупатором, на национални политички програм који Ваша странка заступа, као и на многобројна друштвена питања у вези са којима имамо исто мишљење,  одлучили смо да Вам се обратимо.

         Др Војиславе Шешељ,

          Режим Тадић-Динкић-Дачић већ више од  десет година влада Србијом отворено или прикривено, мењајући форме и савезнике. Последње четири године тај режим добија елементе прикривене диктатуре која прети да се претвори у тврду диктатуру у ванредним околностима које Србију ускоро чекају. Знамо и поштујемо Вашу приврженост идеалима и начелима парламентарне демократије и вишестраначке изборне утакмице.

         Такође смо сигурни  да ће садашњи ненародни режим, ако му допустите да нас уведе у још једну изборну фарсу, користити опробане методе медијских манипулација и цензуре, да ће куповати гласове бирача, да ће плашити и уцењивати народ и да ће на крају помоћу корумпираних политичара опозиције режимској коалицији приписати и гласове оних који су против њих гласали. Зато од Вас очекујемо да Ваша странка више не даје легитимитет оваквим изборним преварама и да стављајући интерес Србије и Срба испред олињалих начела западног парламентаризма одмах покренете народ у обарање ненародног режима.

         Војводо Војиславе,

         Народ више ове штеточине на власти  не може да трпи. Мука је свима у Србији који нису привилеговани дружењем са тајкунима, страним амбасадорима и банкарима, партијским главешинама и медијским спинерима, мука је свима од лажи са којом нас праве лудима, од безобразлука са којим нас пљачкају, од љигавости са којом издају и Србију и Србе.

          Сви нормални, обични људи данас су национално понижени и због тога љути. Сви нормални, обични људи данас су и социјално ојађени и без икакве наде да ће имати посао у будућности и какву-такву сигурност за своје породице. Србија је социјално подељена и наелектрисана за друштвени сукоб који сваког часа може да букне и у коме би огроман број потлачених, поштених и нормалних људи устао против малобројне класе тлачитеља коју чине сви полтрони Брисела и Вашингтона са својим свитама које су се обогатиле до перверзности, спроводећи туђинску вољу.

         Браћо из Српске радикалне странке,

         Покажите снагу своје странке, покажите да нисте део привилеговане класе тлачитеља српског народа, заједно са осталим истомишљеницима поведите народ у рушење режима! Нека Тадић-Дачић-Динкић више никада не владају Србијом.
 

          Браћо српски радикали,

         Немојте  чекати да Србе са Косова и Метохије очисти шиптарска олуја уз помоћ НАТО-пакта а да издајници и даље владају Србијом.

          Немојте дозволити 2. октобар ове године када ће 5000 полицајаца спроводити геј параду Београдом док НАТО војници нишане Србе на косметским барикадама.

          Обраћамо Вам се као парламентарној опозицији са позивом да преузмете одговорност и  поведете народ у одлучну борбу против режима – до смене ове, најгоре власти у новијој историји Србије.

 

_________________________________________________________________

ОТВОРЕНО ПИСМО ДВЕРИ ДСС И ЊЕНОМ ПРЕДСЕДНИКУ ДР ВОЈИСЛАВУ КОШТУНИЦИ

Режим прети тврдом диктатуром у ванредним околностима за Србију

 • Не бисмо били искрени када бисмо прећутали чињеницу да је и Ваша странка у претходној деценији допринела томе да се овако накарадна власт устоличи
 • Ипак, верујући у искреност Вашег залагања за добробит Србије, као и да учешће Ваше странке у власти претходних десет погубних година за наш народ и нашу отаџбину није било из ускостраначких интереса већ у намери да се учини нешто на корист народа и државе, одлучили смо да Вам се обратимо
 • Немојте  чекати да Србе са Косова и Метохије очисти шиптарска олуја уз помоћ НАТО-пакта а да издајници и даље владају Србијом
 • Немојте дозволити 2. октобар ове године када ће 5000 полицајаца спроводити геј параду Београдом док НАТО војници нишане Србе на косметским барикадама

         Поштовани господине Председниче,

         Позивајући се на Ваше дугогодишње политичко и државничко искуство, на национални политички програм који Ваша странка заступа, а поштујући коректан однос који смо као истомишљеници по многим питањима до сада имали, одлучили смо да Вам се обратимо.

         Др Војиславе Коштунице,

         Режим Тадић-Динкић-Дачић већ више од десет година влада Србијом отворено или прикривено, мењајући форме и савезнике. Последње четири године тај режим добија елементе прикривене диктатуре која прети да се претвори у тврду диктатуру у ванредним околностима које Србију ускоро чекају. Не бисмо били искрени када бисмо прећутали чињеницу да је и Ваша странка у претходној деценији допринела томе да се овако накарадна власт устоличи .

        Ипак, верујући у искреност Вашег залагања за добробит Србије, као и да учешће Ваше странке у власти претходних десет погубних година за наш народ и нашу отаџбину није било из ускостраначких интереса већ у намери да се учини нешто на корист народа и државе, одлучили смо да Вам се обратимо.

       Председниче,

       Народ више ове штеточине на власти  не може да трпи. Мука је свима у Србији који нису привилеговани дружењем са тајкунима, страним амбасадорима и банкарима, партијским главешинама и медијским спинерима, мука је свима од лажи са којом нас праве лудима, од безобразлука са којим нас пљачкају, од љигавости са којом издају и Србију и Србе.

        Сви нормални, обични људи данас су национално понижени и због тога љути. Сви нормални, обични људи данас су и социјално ојађени и без икакве наде да ће имати посао у будућности и какву-такву сигурност за своје породице.

          Србија је социјално подељена и наелектрисана за друштвени сукоб који сваког часа може да букне и у коме би огроман број потлачених,  поштених и нормалних људи устао против малобројне класе тлачитеља коју чине сви полтрони Брисела и Вашингтона са својим свитама које су се обогатиле до перверзности, спроводећи туђинску вољу.

        Пријатељи из Демократске странке Србије,

        Покажите снагу своје странке, покажите да нисте део привилеговане класе тлачитеља српског народа, заједно са другим националним опозиционим странкама, интелектуалцима и патриотским организацијама поведите народ у обарање режима! Нека Тадић-Дачић-Динкић више никада не владају Србијом.

        Пријатељи из ДСС-а,

        Немојте  чекати да Србе са Косова и Метохије очисти шиптарска олуја уз помоћ НАТО-пакта а да издајници и даље владају Србијом.

        Немојте дозволити 2. октобар ове године када ће 5000 полицајаца спроводити геј параду Београдом док НАТО војници нишане Србе на косметским барикадама.

        Обраћамо Вам се као парламентарној опозицији са позивом да преузмете одговорност и  поведете народ у одлучну борбу против режима – до смене ове, најгоре власти у новијој историји Србије.

У Београду, 21. септембра 2011.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари