Прозива и Ђиласа да се `Власи` теже досете

Заменик председника СНС оптужио Тадића да обмањује јавност

  • Србија у само последња три месеца бележи пад индустријске производње од 5,7 одсто, а Тадић је изјавио да је „наставила привредни раст“
  • Србији прети нова моћна коалиција моћних људи који су одговорни за уништење економије и губитак великог броја радних места – рекао Александар Вучић
  • Ту нову - стару коалицију најављује Млађан Динкић тиме што унапред саопштава да жели коалицију са Демократском странком и Драганом Ђиласом   

          БЕОГРАД - ЗАМЕНИК председника Срспке напреднe странке (СНС) Александар Вучић изјавио је да је европски пут Србије важан, али да економија и животни стандард грађана не могу бити побољшани док имамо „oвакву власт“ и оценио да је «председник Борис Тадић својом данашњом изјавом да је Србија наставила свој привредни раст обмануо јавност’’ зато што, како је истакао, Србија у само последња три месеца бележи пад индустријске производње од 5,7 одсто.

          «Зато су промене у Србији насушна потреба свих грађана. Тек уколико променимо ствари у нашој земљи имамо шансу да Србију покренемо из мртвила у којем се налази“, рекао је он.

          Он је пред новинарима прочитао део обећања које је Коалиција за европску Србију давала грађанима 2008. године, а која нису испуњена, међу којима, како је он рекао, и да ће ‘’Србија до краја 2008. године добити статус кандидата, а 2010. , најкасније 2012. чланство у ЕУ’’.

          «Не морам да вам говорим колика је то неистина“, рекао је Вучић, споменувши и обећање о отварању 500.000 нових радних места, а у међуврмеену је, како је рекао, у Србији 247.000 људи изгубило посао.

          Вучић је оценио да Србији прети «нова моћна коалиција моћних људи који су одговорни за уништење економије и губитак великог броја радних места“.

          „Ту нову - стару коалицију најављује Млађан Динкић тиме што унапред саопштава да жели коалицију са Демократском странком и Драганом Ђиласом“, прецизирао је Вучић.

 

                   Фонет

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари