Прекините самоубилачку политику разбијања државе!

Радикали позвали власт да “одмах прекине процес кандидодвања Србије за ЕУ”

  • Члан Централне отаџбинске управе СРС Иван Нинић: Прозападна политика актуелних власти доживела потпуни пораз
  • "Тадић и његов режим морају да кажу да ли су са Бриселом и Вашингтоном тајно преговарали о подели покрајине"

БЕОГРАД, (ФоНет) - Српска радикална странка (СРС) затражила је од власти да одмах прекину процес кандидовања Србије за улазак у Европску унију (ЕУ) и тиме зауставе "самоубилачку политику разбијања државе", изјавио је на конференцији за новинаре члан Централне отаџбинске управе СРС Иван Нинић.

Он је истакао да је прозападна политика актуелних власти доживела потпуни пораз, саопштено је из СРС.

"Ангела Меркел је пренела јасну поруку Брисела да је услов за улазак Србије у ЕУ одрицање од Косова и Метохије, односно фактичко признање једнострано проглашене независности", навео је Нинић.

Он је додао да председник Србије Борис "Тадић и његов режим морају да кажу да ли су са Бриселом и Вашингтоном тајно преговарали о подели покрајине".

Српска радикална странка је такође позвала Владу Србије да хитно обустави текуће преговоре са мисијом Међународног монетарног фонда (ММФ) у Београду, јер су штетни за нашу монетарну и фискалну политику.

Према његовим речима, њима се угрожава финансијска сувереност и аутономија државе, што води ка томе да Србија дефинитивно постане протекторат Вашингтона.

"Српска радикална странка пита премијера Цветковића због чега његова Влада није у стању да самостално води кредибилну економску политику и какву конкретну корист су до сада од ММФ имали привреда, јавни сектор и грађани Србије", рекао је Нинић, наводи се у саопштењу СРС .

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари