КРШЉАНИН: „Контролисани хаос“ у Србији ипак неће проћи!

Покрет за Србију упозорава да власт "парадом поноса" угрожава земљу и понижава грађане

Фото: Медија центар Београд

  • Још један узалудни покушај да се понови прошлогодишњи спин и зада ударац патриотској омладини „парадом поноса“ - док је половина грађана без посла и наде - нови је у низу језивих потеза због којих би власт требало да хитно демисионира, ако је сачувала имало разума и части

       Власт опасно угрожава Србију и истовремено понижава грађане „парадом поноса“ и другим спиновима из англоамеричке кухиње, реакције младих се морају подржати, али уверен сам да ће бити озбиљне и одговорне – рекао је за ИНФОПОРТ председник Покрета за Србију Владимир Кршљанин.

       Удварање силама које подржавају наркомафију и прете опстанку наших грађана на северу Косова и Метохије, понижавање Србије и њеног савезника Русије, вређање морала и вере у новом узалудном покушају да се понови прошлогодишњи спин и зада ударац патриотској омладини „парадом поноса“, док је половина грађана без посла и наде, нови су у низу језивих потеза због којих би власт требало да хитно демисионира, ако је сачувала имало разума и части.

       Као што косовски заветници одлучно бране част Србије на Космету, уверен сам да ће и српска омладина своје незадовољство показати убедљиво, одговорно и победнички.

       Баш онако како је неопходно да се у Србији оствари широки покрет, фронт грађанског окупљања свих најчаснијих и најодговорнијих људи, изван истрошених страначких клишеа, како би се учинио крај трагичном и дубоко корумпираном поигравању судбином Србије. На остваривању тог циља, представници Покрета за Србију ових дана интензивно раде широм Србије, али и у пријатељским земљама и у дијаспори – изјавио је Владимир Кршљанин.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари