Или ће власт променити курс или се мора мењати власт!

Покрет за Србију упозорио да је дошао час одлуке

  • Посета Меркелове је у политичком смислу сахранила евроунијатску политику обмане нашег народа.
  • Свако ко и после порука тада изречених, настави тим путем – свесно ради против Србије.
  • Политика „Европа нема алтернативу“ довела је земљу и нацију на руб политичког, економског, социјалног и моралног уништења
  • Омладина Покрета предложила слоган: Хоћемо целу Србију, нећемо гангстерску Унију!

ДА се нипошто не сме прећи црвена линија одбране националних интереса – ни под растућим притиском Берлина и Брисела – владајућу коалицију је упозорио и Покрет за Србију.

Ево пуног текста његовог „Упозорења властима“:

  1.         Најновије заоштравање ситуације на Косову и Метохији показује да је понашање власти у Београду неадекватно и контрапродуктивно. Устав обавезује да се територија и грађани морају бранити свим средствима. Неодложно се мора или темељно променити понашање власти или променити власт.
  1.        Наша браћа на Северу одолевају. Осим одбране својих живота и своје будућности, они бране Србију и међународно право. Они су последња одбрана опстанка Србије, која не сме пасти. Уз њихову непоколебљивост и јединство стоје народ Србије, Русија и цело слободољубиво човечанство.
  1.        Посета Меркелове је у политичком смислу сахранила евроунијатску политику обмане нашег народа. Свако ко и после порука тада изречених, настави тим путем – свесно ради против Србије. Политика „Европа нема алтернативу“ довела је земљу и нацију на руб политичког, економског, социјалног и моралног уништења.
  1.        НАТО, ЕУ и друге западне институције које су под англоамеричком доминацијом, својим понашањем према својим грађанима, према Србији, према Либији, и широм света, усмереним на очување олигархијске тираније преко лешева милиона, ставили су се ван закона на сличан начин као Хитлеров Рајх. Светска олигархијска диктатура је објавила рат човечанству. У том рату најгоре пролазе земље и народи који су под њиховом доминацијом. Западне владе које штите олигархијску диктатуру изгубиле су сваки демократски, морални и правни ауторитет.
  1.        Један од најпрљавијих аспеката англоамеричког глобалног злочина је приштинска наркомафија. Посрнулој западној финансијској машинерији је неопходан крвави мафијашки новац који се уз војну заштиту НАТО-а ствара између Авганистана и Космета, између Кандахара и Бондстила. Преко команданта своје државне антинаркотичке агенције Виктора Иванова, који је ових дана боравио у Београду, Русија нам је понудила заједничку борбу и заштиту. Ниједан од српских званичника није смео да јавно да каже да смо ту понуду спремни да прихватимо.
  1.        Завршимо ово упозорење слоганом који предлаже омладина:

ХОЋЕМО НАШЕ КОСОВО,

ХОЋЕМО НАШУ МЕТОХИЈУ,

ХОЋЕМО ЦЕЛУ СРБИЈУ,

НЕЋЕМО ГАНГСТЕРСКУ УНИЈУ!

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари