„Готови, само што им то нико још није јавио!”

ВУЧИЋ ИСПРОЗИВАО

ТАДИЋА, ЂИЛАСА, ШАПЕРА, КРСТИЋА, ШАПИЋА...

  • У недостатку решења, у недостатку идеја, у недостатку жеље да се проблеми на Косову и Метохији реше, председник Србије Борис Тадић и његови сатрапи, кренули су у напад на политичке противнике
  • Тадић био тај који је наредио стварање барикада, а Борко Стефановић изговорио да чак ни Бог, не само председник, не могу да склоне народне барикаде, јер је то израз народног гнева
  • Замислите: у дану кад имате убијеног Србина, кад имате барикаде, кад имате, не знам колико убистава у Београду, главна вест је – неко ко је члан СНС-а би можда да има три сата програма на некој малој телевизији. И, скочи Јеца Триван одмах да каже – е то не може. Живела демократија у Србији! Много смо се уплашили Јелене Триван и режима!
  • Б92 директно контролишу Шапер и Ђилас! Крстић директно контролише Прву телевизију! РТС директно контролише кабинет председника Републике! Шта још хоће? Шта још хоће?! Све новине директно контролишу!

        У недостатку решења, у недостатку идеја, у недостатку жеље да се проблеми на Косову и Метохији реше, председник Србије Борис Тадић и његови сатрапи, кренули су у напад на политичке противнике и за све што се збива на Косову и Метохији, на потпуно бесмислен, суманут начин оптужују опозиционе странке, међу њима и Српску напредну странку – изјавио је заменик председника СНС  Александар Вучић.

        Па у наставку нагласио: «Изјаве Бориса Тадића у којима он говори да неко брине о страначким централама показује врхунац бесмисла, беспризорности председника Републике и свих његових сарадника, јер нисмо ми ти који бринемо о страначким поенима, већ само он то ради и само њега то занима, и само њега не интересује ни наш народ на Косову и Метохији и само њих не занима ни њихова будућност, а подсетићу вас да, кад већ говори о барикадама, да је Борис Тадић био тај који је наредио стварање барикада, а Борко Стефановић изговорио да чак ни Бог, не само председник, не могу да склоне народне барикаде, јер је то израз народног гнева и тако даље.

«ТРАЖИЛИ СМО ОД ТАДИЋА...»

        - А данас им, само зато што смо уз свој народ и зато што не тражимо ништа више од онога што тражи наш народ и од онога што је тражио сам председник Републике и његови сарадници, ми смо ваљда кривци за све што се збива на Косову и Метохији, али то показује колико су изгубили главу, колико су нервозне режимлије и како немају никакво решење да понуде. То што немају решење да понуде међународној заједници, мање-више, али што немају решење да понуде свом народу, то је нешто што је много озбиљније и, рекао бих, неупоредиво значајније и опасније.»

        Иступајући на страначкој конференцији за медије, Вучић је подвукао: «Ми смо тражили од Бориса Тадића, подсећам вас, безброј пута, да заједнички сносимо одговорност за стање на Косову и Метохији. Међутим, Борис Тадић је увек желео сву славу за себе. Он је мислио да ту има некакве славе, да ту има дивних и добрих решења, па ће он то, као велики државних да реши. Онда, када је видео да нема, онда је кривицу почео да пребацује на све друге. По старом опробаном рецепту.»

        За то време су се, приметио је Вучић, и он и његова странка бавили прављењем најпрљавијих плаката против својих политичких противника. Нашли смо људе из Демократске странке, можемо да вам покажемо, који су нам предали огромне количине тих плаката.

«АКО НАМ СПО КАЖЕ ЈОШ ЈЕДНУ РЕЧ...»

        Према његовим речима, те  прљаве плакате лепе чак и одборници Демократске странке из Новог Београда, службени возачи општине Нови Београд - по налогу Александра Шапића и Драгана Ђиласа - али зато немају времена да се баве Косовом и Метохијом, зато немају времена да се баве инвестицијама, да се баве било чиме, али прљавом кампањом и те како имају времена да се баве. И то је једино што их занима – оценио је Вучић.

        Гледају само, указао је, како да остану на власти, како да своју слободу сачувају и како да наставе да краду. То су три једине ствари које њих занимају. Све представнике режима. И докле иде тај циркус – е, ако нам СПО каже још једанпут неку реч, СПС ће да напусти Владу. Неће никад! Лажу! Лажу! Најобичнији лопови мисле да наставе да краду, па тако тек да причају нешто на телевизији.

        Српска напредна странка – саопштио је Вучић - подржава протесте студената појединих факултета и универзитета, зато што су ти захтеви, чини ми се, никада разумнији. Мислим три нето зараде да не прелази висина школарине, ништа разумније, ништа нормалније од тог захтева нема, али оно што нас брине, то је невиђена бахатост и безобразлук режима, да они пошаљу неке бандите са фантомкама на главама, а да сутрадан у својим програмима кажу – група младих људи са фантомкама на главама напала је студенте. А када је група младих људи са фантомкама на главама напала режимлије, онда су то били хулигани, дивљаци и болесници, а када нападају студенте који се боре против режима, онда то више нису ни болесници, ни психопате, ни хулигани, него је то група младих људи са црним капама.

КО ЛЕПИ «ПРЉАВЕ ПЛАКАТЕ»

        Заменик председника СНС посебно се осврнуо на на оно што је на рачун његове странке речено из врха ДС. Ево ергових речи: «Запрепашћени смо рекацијом званичног коментатора свега што изговори Српска напредна странка, и што не изговори Српска напредна странка, Јелене Триван из Демократске странке, која је за нешто подржала НУНС. Српска напредна странка није власник ниједног канала, нити ће бити, али се радујемо отварању конкуренције, радујемо се чињеници да је могуће да се појаве још неки медији који ће да каже понеку истину у Србији, ако је тако нешто уопште могуће, а не да све буде – па „Зеку“ и „Тик-так“ контролишу Ђилас и Шапер. Ако то још излази. Па не постоје новине у Србији, не постоји телевизија у Србији коју не контролишу!»

        Али, ово је била тек половина. Јер, Вучић је наставио:

        «Б92 директно контролишу Шапер и Ђилас! Крстић директно контролише Прву телевизију! РТС директно контролише кабинет председника Републике! Шта још хоће? Шта још хоће?! Све новине директно контролишу! Замислите: у дану кад имате убијеног Србина, кад имате барикаде, кад имате, не знам колико убистава у Београду, главна вест је – неко ко је члан СНС-а би можда да има три сата програма на некој малој телевизији. И, скочи Јеца Триван одмах да каже – е то не може. Живела демократија у Србији! Много смо се уплашили Јелене Триван и режима! Не можемо да вам објаснимо колико не спавамо ноћима од страха, од њихових претњи и од свега што су у стању да ураде. Они су готови, само што им то нико још није јавио! Они мисле да нешто можда може да их спасе! Нема случајности у политици, нема више силе која може да их спасе! Готови су сви заједно!»

Активисти Г17 и ДС бржи од Јусеина Болта!

        Према очекивањима, Вучић се осврнуо и на сукоб између активиста Г17 и СНС  на београдској Бежанијској Коси. Рекавши и ово: « Гурнули су нашу жену Биљану Стефановић Пантелић. Пала је на земљу, а онда су се разбежали, нисте могли да их стигнете. Какав црни, како се зове овај Јусеин Болт, изгубио би од активиста Г17 и ДС. Прво су били страшно храбри да нападну и ударе жену, а онда ни Јусеин Болт не би могао да их стигне којом брзином беже.»

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари