Да ли је Конузин једини Србин?

ЛИЧНИ СТАВ ДРАГОМИРА Ј. КАРИЋА

ПОВОДОМ НАСТУПА РУСКОГ АМБАСАДОРА

НА БЕОГРАДСКОМ БЕЗБЕДНОСНОМ ФОРУМУ

  • Наредних сто година је мало да се извинимо не само за незнање него и неваспитано понашање према високом дипломати Руске Федерације Александру Васиљевичу Конузину 

  • Форум је организовала Соња Лихт, председница Политичког савета Министарства иностраних послова, што је просто невероватно јер је у директној супротности са оним што чини и брани пред светом и Саветом безбедности УН наш министар Вук Јеремић

     КОМ ,,богу“ смо толико скривили и замерили се кад дозвољава да нас после свега - и бомбардовања и отимања дела државне територије и скрнављења свега светог у нама - дипломатији уче наши лоши ђаци, приклањајући се најгорим професорима европске и светске демократије?!

     И да зло буде веће, ти најгори ђаци, које су Србија и свет икада одшколовали, пацке - да нису добре дипломате - деле онима који емотивно реагују када примером, напуштајући један антисрпски скуп, илуструју да су већи Срби од нас самих.

     Шта Руси још треба да учине за нас?

     Наредних сто година је мало да се извинимо не само за незнање него и неваспитано понашање према Александру Васиљевичу Конузину, високом дипломати Руске Федерације којег, кажем, неки лоши ђаци немушто нападају глорификујући притом тобожњи ,,сам врх светске дипломатије“ оличен у делу Карела Шварценберга министра иностраних послова Републике Чешке. 

     Подсећања ради, реч је о извесном господину који је уз Иву Вејводу био модератор читаве манифестације а који ће остати упамћем по црвеним сокнама и по томе да се ни аплаузима није дао пробудити из очигледног дубоког сна о ,,Европској Србији“.

     Овај скуп је иначе, организовала Соња Лихт председница Политичког савета Министарства иностраних послова што је просто невероватно јер је то у директној супротности са оним што чини и брани пред светом и Саветом безбедности УН наш министар Вук Јеремић. 

     Дакле, још једном се на делу доказује дволична игра нашег политичког врха, па и свих српских представника на Првом Форуму о безбедности, који су се срамно понашали према руском амбасадору и то у дану када су се Јеремић и Чуркин пред Саветом безбедности упињали да докажу да су се НАТО, КФОР и УНМИК ставили у службу албанских сецесиониста.

     Драгомир Ј. КАРИЋ, заменик председника
     Покрета СНАГА СРБИЈЕ-БК

     П. С.
     Република Чешка 21. маја 2008. године признала је независно Косово баш као и већина европских земаља, учесница Форума о безбедности. Руска Федерација до дана данашњег то није учинила.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари