Вучић: Избегли смо катастрофу, Србија ништа није урадила, а опет смо ми криви

„ПЛАШИМ СЕ ДА ЋЕМО ПРОЋИ КРОЗ ЈОШ МНОГО ТЕШКИХ ДАНА“

* Александар ВУЧИЋ: Били смо на корак од катастрофе. Суштина проблема је да неки у региону - када постоји општа хистерија због рата у Украјини - мисле да остваре своје интересе"

* ФАКТИ: Коме смо криви без кривице? Русији? Египту?  Бразилу? Ирану? Индији? Аргентини? Или онима што нас подстичу да не посустанемо на њиховом „европском путу“?!

________________________________________________________

       ПРОШЛИ смо кроз тешка два дана и плашим се да ћемо проћи кроз много тешких дана, рекао је за РТС председник Србије Александар Вучић.

       „Суштина проблема је да неки у региону мисле - када постоји општа хистерија због рата у Украјини - да остваре своје интересе" - напоменуо је Вучић.

       Били смо, каже Вучић, на корак од катастрофе.

       „Уз све инциденте којих је било више за 50 одсто од када је Курти дошао на власт људи су иоле нормално живјели. Приштина се позива на споразум из 2011. године у којем двије стране имају право да уводе реципропотитет. Они хоће да малтретирају људе, циљ је да се укину КМ таблице", рекао је Вучић гостујући у Дневнику РТС-а.

       Напоменуо је да Срби са КиМ нису хтели да склоне барикаде и да је он радио све што је могао само да се сачува мир.

       „Поносан сам на јединство које имамо са нашим народом на Косову и Метохији. Постављам питање `шта је Србија урадила`? Ништа ми нисмо урадили и опет смо ми криви" истакао је председник Србије.

       Региструјте се на нашем Telegram   каналу: https://t.me/faktorga

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари