Османи поводом избора генерала Делића показала да нема памети ни за ЦИА-провокатора

ОЧЕКИВАНА ШИПТАРСКА ОСПОРАВАЊА ИЗБОРА НОВОГ ПОТПРЕДСЕДНИКА СКУПШТИНЕ СРБИЈЕ

* Изјавила да је Божидар Делић „командовао бригадом која је масакрирала хиљаде грађана Косова“. Без и једног јединог доказа! Чак и без покушаја да то докаже!

* ФАКТИ: За ово што је изговорила Вјоса Османи довољно је бити Шиптар(ка)! За то је довољно бити и марионета ЦИА. А она је – обоје! На положаје на граници са Албанијом, које је бранила и одбранила јединица Боже Делића, нападало је преко 30.000 до зуба наоружаних Шиптара из Албаније и са КиМ. Уз асистенцију НАТО командоса, артиљерије и авијације. Погинуло их је око 1.100, а она их, ево, проглашава за „грађане Косова“. Османи, очито, нема памети ни за ЦИА-провокатора... Јер, и да су били "грађани Косова" - били су легитиман војни циље пошто су државну границу СРЈ и Србије нападали са територије Албаније!

___________________________________________________________

         АМЕРИЧКА председница НАТО-колоније Косово* - Вјоса Османи - искритиковала избор Божидара Делића за потпредседика Скупштине Србије.

         Иступила је са тврдњом-оптужбом да је био командант бригаде која је масакрирала хиљаде грађана Косова.

        „На Косову, Саранда Богујевци, која је преживела брутални масакр геноцидног режима у Србији, обавља функцију потпредседнице парламента. У међувремену, Скупштина Србије именовала је Божидара Делића, команданта бригаде која је масакрирала хиљаде грађана Косова, за потпредседника", навела је Османи на Твитеру.

Кирчељи: Србија не жели споразум са

Косовом – наставља Милошевићеву политику

         ШЕФ кабинета председника Скупштине Косова Иљир Кирчељи рекао је да је избор Божидара Делића за заменика председника Скупштине Србије јасна порука да се Србија диви Милошевићевој политици и у 21. веку.

       Кирчељи је истакао да узастопне акције и поруке председника Србије Александра Вучића показују да Србија не жели споразум са Косовом.

Иљир Кирчељи

       „Да ли Србија жели споразум са Косовом, показују узастопне акције и поруке које је Вучић послао одабиром команданта Делића за заменика предсеника Скупштине, који је учествовао у нападима Војске Југославије на Косову, То је само још једна порука да се Милошевићева политика подржава и јача чак и у 21. веку“, истакао је он.

       Божидар Делић је био командант 549. моторизоване бригаде Војске Југославије.

       Изабран је за једног од седам потпредседника Скупштине Србије, након што је за председника изабран Владимир Орлић из СНС.

       Региструјте се на нашем Telegram   каналу: https://t.me/faktorga

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари