Милановић: Нека је Младић у затвору, лијепо му је тамо, тамо је супер

ДА ЛИ ЋЕ НЕКИМ СРБИМА БАР САД ПОСТАТИ ЈАСНО ДА СЕ НЕ СМЕЈУ ПЕЊАТИ УЗ ЊЕГОВО УЖЕ?

* Влада Андреја Пленковића поздравила пресуду генералу и изразила незадовољство што није кажњен за почињена злодјела у Хрватској“ и што међу осуђеним у Хагу није неко од званичника Србије

* ФАКТИ: Ко је опакији по Србе и њихове интересе – Милановић или Пленковић? Већина  ће одмах рећи – Пленковић. Само, није баш сасвим тако. Милановић је исто што Пленковић на свим кључним хрватским кривинама, а Пленковић је – данашњи Туђман. Са туђманима је бар све јасније...

__________________________________________________

       ПРЕДСЕДНИК Хрватске Зоран Милановић коментарисао је потврђену пресуду генералу Ратку Младићу на доживотни затвор, рекавши да је добро што је генерал у затвору и да тамо треба да остане.

       „Нека је он тамо, лијепо му је тамо, тамо је супер", рекао је Милановић у свом маниру упитан за коментар о потврђеној пресуду Младићу на доживотни затвор.

       Милановић је то рекао новинарима током посјете Крку, пренели су хрватски медији.

       О пресуди Младићу јуче се огласила влада Андреја Пленковића поздравивши пресуду, али је изразила и незадовољство што Младић није кажњен и за „почињена злодјела у Хрватској“, као и што међу осуђеним у Хагу није и неко од званичника Србије.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари